До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як пережити осінь: показують модні британки

Осіння негода – не привід одягатися нудно і безлико. Доводять це і лондонські модниці, які звикли складати свій осінній гардероб з передбаченням постійних дощів та вітру. Vogue.ua подивився, як одягаються Алекса Чанг, Сієнна Міллер і Вікторія Бекхем з настанням прохолодної погоди.

Алекса Чанг

Алекса Чанг – одна з найпопулярніших жительок Лондона, на стиль якої рівняються мільйони дівчат з усього світу. Цієї осені її гардероб складається з одягу з яскравими абстрактними принтами, як-от светр та спідниця-плісе Christian Dior, легких суконь, на які завжди можна накинути тепле пальто, та білих штанів – лаконічних, але таких помітних на тлі сірих вулиць. Навіть якщо Чанг вибирає чорний колір, то обов'язково з якоюсь "зачіпкою". У випадку зі шкіряною сорочкою нею стала глянсова поверхня речі.

Реклама
Сієнна Міллер

Сієнна Міллер з осінніми холодами бореться вельми популярним в Британії способом – за допомогою кардигана. У парі з укороченими брюками та яскравою футболкою він не має нудного вигляду. Також актриса любить різнокольорові светри – рожеві чи помаранчеві.

Вікторія Бекхем

Хоч Вікторія Бекхем й не живе постійно в Лондоні, та як справжня британка вміє в будь-яку погоду мати елегантний вигляд. Один з ключових її секретів – брючний костюм. Дизайнер однаково комфортно себе почуває як у повноцінній строгій двійці, так і комплекті, що складається зі звичайних джинсів та яскравого шерстяного жакета. Ще Вікторія Бекхем любить поєднання об'ємного светра та спідниці довжини міді – чимало стилістів також називають цю пару ідеальним осіннім дуетом.

Читайте також:

З чого складається гардероб Белли Хадід

Streetstyle: улюблені аксесуари лондонських модниць

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.