До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять клоги Hermès

Дерев’яні сабо й клоги швидко стали головним взуттям прийдешнього літа. За часів, коли комфорт і практичність цінуються понад усе, їхній успіх і не дивує: дизайнери представили найрізноманітніші моделі — від класичних варіантів до вигадливих, прикрашених блискучими каменями або шипами. Особливо вподобали модниці нетлінну класику: Hermes зробили ставку на мінімалістичний дизайн, доповнений ремінцем з монограмою. Vogue.ua зібрав найкращі образи Instagram-зірок і з’ясував, як модниці носять клоги Hermes цієї весни.

Серед головних прихильниць клогів — Каміль Шерр’єр, Марія фон Беренс, Аннабель Розендаль і Софія Роу. У весняних гардеробах модниць це взуття сусідить зі штанами з розрізами, трикотажними джемперами й базовими пальтами. Однак мінімалістичний дизайн моделі від Hermes дає змогу носити їх буквально з усім: від улюблених джинсів до джогерів, як у Шарлотти Ґреневельд. Найкращими спільниками в стилізації клогів стануть анклети — золоті браслети на оголених щиколотках мають ефектний вигляд і допоможуть правильно розставити акценти.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.