До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що носили зірки стритстайлу цього літа

Instagram-акаунти зірок стритстайлу – чудовий спосіб швидко ознайомитися з тенденціями. У них можна підглянути цікаві стилістичні прийоми, аби розібратися, чи потрібна нам ця річ взагалі і як її слід носити. Ми вибрали найбільш затребувані образи цього літа, які ще можна встигнути приміряти.

Еймі Сонг

Fashion-блогер Еймі Сонг, за якою в Instagram стежать майже 6 мільйонів осіб, цього літа продемонструвала свою любов до червоного кольору. Сукня з глибоким прямокутним викотом і високим розрізом з її колекції Song of Style викликала безліч емоцій у читачів. З настанням осені її можна носити з високими чобітьми і об'ємним кардиганом.

Реклама
@aimeesong
Дойна Чобану

Дойна Чобану, постійна учасниця стритстайл-звітів з Тижня моди в Парижі, цього літа божеволіє від костюмних двійок з шортами. До речі, один з найцікавіших в її гардеробі – від українського бренду irAro. Доповнює його Чобану актуальними аксесуарами цього літа – босоніжками на тонких ремінцях і масивним ланцюжком.

@doina
Ніна Ургелл

За іспанкою Ніною Ургелл в Instagram стежать 800 000 читачів і ця цифра стрімко зростає. Її сторінка – це поєднання трендів і світлин з подорожей. Останнім часом Ніна все активніше відвідує тижні моди. Зовсім нещодавно вона стала однією з найяскравіших героїнь стритстайл-хроніки з Тижня моди в Копенгагені. А серед її улюблених речей цього літа – сукня приємного карамельного відтінку Jacquemus.

@ninauc
Лінда Тол

На Лінду Тол з Амстердама варто підписатися всім шанувальникам інтелектуальної моди і мінімалістичного стилю. Цього літа серед її лідерів, якщо не брати до уваги загальних улюбленців – сумку-хмару Bottega Veneta і босоніжок The Row, – комбінезони, що нагадують робочу уніформу, французького бренду Magali Pascal.

@lindatol_
Каміла Коельо

Бразилійка Каміла Коельо, яка входить у список найвпливовіших fashion-блогерів, цього літа захопилася трендом на панами. Причому вписала вона свою панаму Dior під час Тижня високої моди в дуже жіночний і спокусливий образ, а саме: поєднала з напів прозорою блузою, вузькими штанами і туфлями на тонких підборах.

@camilacoelho

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.