До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних способів носити кросівки зі спідницями цієї осені

Спідниця — одна з найулюбленіших речей спекотного сезону стане ключем до створення ефектних осінніх образів, якщо поєднати її з кросівками — від базових білих моделей і яскравих сучасних варіантів до ретро кросівок. Незалежно від того, чи ви обираєте спідницю-плісе, коротку модель чи затишний трикотажний варіант, модні тенденції сезону осінь-зима 2023/2024 кажуть про те, що всі ці моделі будуть актуальні. Поєднання кросівок і спідниці буде найпростішим і найуніверсальнішим рішенням для створення разючих образів на щодень — від походу в офіс до повсякденний справ у місті. Ми зібрали для вас 5 модних способів як адаптувати цей тренд у свій стиль.

Реклама

Кеди Converse та мініспідниці з принтом

Converse — незамінна класика на кожен сезон: брезентовий верх, плоска підошва та нейтральні кольори дозволяють поєднувати їх з усім гардеробом. Ці класичні кеди знову повертаються до списку модного взуття сезону осінь-зима 2023/2024, отже вони будуть стильно міксуватись зі вашою улюбленою мініспідницею. Зробіть ставку на користь однотонного ансамблю та доповніть його пальто розміру XL.

Кросівки New Balance з трикотажними мідіспідницями

Кросівки New Balance 327 ідеально підійдуть для складання простого образу: додайте сорочку з попліну та укорочений бавовняний светр, щоб створити одночасно витончений і сучасний осінній образ. Використовуйте цей стилістичний прийом для носіння безпосередньо в офісі або у вільний від роботи час.

Adidas Superstar з довгими спідницями

Якщо ви любите мінімалістичний одяг, але з певною "родзинкою", то кросівки Adidas Superstars створені саме для вас. ЦІ кросівки ви можете поєднувати із звичайними речами, такими як довгі спідниці та великі светри, вибираючи той "легкий стиль", який ми часто бачимо на таких знаменитостях, як Джіджі Гадід, Гейлі Бібер та Емілі Ратаковскі.

Nike Air Jordan 1 зі спідницями в стилі бохо

Двокольорові кросівки можуть запропонувати набагато більше стилістичних комбінацій, ніж ви можете уявити. Особливо баскетбольні кросівки Nike чудово виглядають зі спідницями в стилі бохо і косухами. Подивіться як їх носить Наомі Кемпбелл.

Кросівки Salomon з елегантними міні-спідницями

Кросівки Salomon, народжені для того, щоб протистояти поганій погоді та гірським прогулянкам, тепер дуже полюбили streetstyle-інфлюєнсерки. У версії нормкор в нейтральних відтінках вони додають оригінальний стилістичний вектор мініспідницям і білим футболкам. Вони також є ідеальною парою для складання осіннього гардеробу, щоб носити їх з тренчами або довгим пальтом, коли температура стане нижчою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.