До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 способів, як носити сандалі-біркенштоки цього літа

Взуття бренду Birkenstock, що його заснував 1774 року Йоганн Біркеншток, нині носять топмоделі й головні streetstyle-зірки, однак так було не завжди. Лише через два століття сімейний бізнес, що спершу пропонував ортопедичне взуття, став популярним, змінивши технологію і модель устілок. Німецький бренд щосили намагався залишити свій слід у моді й тільки в 1970-х, коли марку представили ​​в США, вона здобула популярність, а назва бренду стала ім’ям загальним. У 1990-ті сандалі з найзручнішою підошвою з’явилися в новій колірній палітрі. Сьогодні великі модні доми й масмаркет-бренди роблять усе можливе, щоб створити власні варіанти біркенштоків. Зокрема, Valentino придумали версію з камуфляжним принтом, а Proenza Schouler створили пари в мінімалістичному стилі. Vogue.ua на прикладі знаменитостей зібрав 10 способів, як носити сандалі-біркенштоки цього літа.

Кендалл Дженнер

Сандалі-біркенштоки — універсальне повсякденне взуття, яке легко вписати абсолютно в будь-який гардероб. Кендалл Дженнер носить карамельні біркенштоки в парі з джинсовими шортами й білою сорочкою маскулінного крою, скандинавська модниця Перніль Тейсбек складає з ними монохромний чорний ансамбль на щодень, Кая Гербер та Ельза Госк комбінують сандалі зі шкарпетками, а Джиджі Гадід римує з мінісукнею. Більше образів модниць у сандалях-біркенштоках дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.