До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який спортивний костюм купити цієї весни

Спортивний костюм це інвестиція у комфорт, який ви відчуватимете і займаючись фізичною активністю, і перебуваючи в дорозі, і під час прогулянки модним районом міста. До того ж саме в теплу пору року завжди прокидається бажання бути більш активними та почати бігати (або терміново записатися на йогу). Ми зібрали 5 варіантів костюмів, щоб надихнутися на заняття спортом цього сезону. Однак якщо вам просто захочеться вдягнути гарний та зручний костюм без думок про фітнес здійсніть своє бажання.

Getty Images
Getty Images

Реклама

Принти

Яскравість буває різною. Щоб урізноманітнити спортивний гардероб, звертаємо увагу на костюми з принтами. Костюм з принтом-зеброю з колаборації adidas by Stella McCartney зі штанами з кишенями на колінах — універсальний варіант для активного відпочинку.

adidas by Stella McCartney
adidas by Stella McCartney

adidas by Stella McCartney
adidas by Stella McCartney

Класичний силует

Приталена кофта на застібці та прямі штани — класика жанру у світі спортивних комплектів. У цій комбінації безпомилково зчитується приналежність до спортивного стилю, але не можна ігнорувати і бажання мати ефектний вигляд. Фіолетовий костюм Nike надихає на кольорові рішення.

Nike
Nike

Nike
Nike

Яскравість

Насправді інколи достатньо кольору або силуету, щоб зажадати річ. Так сталося з нами і червоним комплектом The Upside зі вкороченого світшота та вільних шортів. Шукаючи вбрання для спорту, звертаємо увагу на короткий низ, адже скоро буде зовсім тепло. Натомість верх можна вдягати на спортивний топ та футболку.

The Upside
The Upside

The Upside
The Upside

Знайома зручність

Ще один варіант вкороченого світшота, але вже з легінсами. Цей комплект adidas говорить сам за себе: зручний фасон, чорний колір, м’які тканини. Ідеальний варіант і для спорту, і для перегляду фільму вдома.

adidas
adidas

adidas
adidas

Приваблива гнучкість

Шукаючи варіант одягу для йоги, ми надихаємося дизайнами Alo Yoga. Для прикладу ми обрали чорний вкорочений худі та чорні легінси кльош. Цей силует так і манить на килимок.

Alo Yoga
Alo Yoga

Alo Yoga
Alo Yoga

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.