До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші спортивні костюми

З настанням холодів хочеться носити зручні спортивні костюми, особливо коли йдеться про затишні образи вихідного дня, в яких буде зручне гуляти містом або поїхати до друзів на дачу. На щастя, в колекціях українських брендів представлені стильні спортивні костюми на будь-який смак — від варіантів з водовідштовхувальної тканини до теплих моделей зі флісом. Vogue.ua зібрав найкращі спортивні костюми, в яких буде комфортно провести осінньо-зимовий сезон.

KSENIASCHNAIDER x adidas Originals
KSENIASCHNAIDER x adidas Originals

Реклама

Почати пошуки спортивного костюму пропонуємо зі спільної колекції adidasOriginals та українського sustainable-бренду KSENIASCHNAIDER. До лінійки увійшли штани та толстовка на застібці у техніці печворк у класичних зелених відтінках adiColor. Доповнити костюм можна культовими моделями кросівок — Superstar, adi2000 та ForumMid. Закрити потребу не тільки базового жіночого спортивного гардероба, а й чоловічого, можна за допомогою костюма diadia. Бренд представив куртку-анорак та штани для неї і для нього, які виконані із водовідштовхувального матеріалу, щоб захистити від негоди. Костюми прикрашені високою горловиною, що не дасть змерзнути від пронизливого осіннього вітру. Костюми представлені в чорному, бежевому та темно-сірому кольорах.

diadia
diadia

Lola Bra
Lola Bra

Якщо шукаєте цікавий спортивний костюм, то пропонуємо звернутися до українського бренду LolaBra. В колекції марки ви знайдете обʼємнийбомбер і спортивну спідницю в трьох кольорах. Тим часом поповнити свій гардероб модним червоним кольором можна не тільки за допомогою аксесуарів, а й придбавши стильний спортивний костюм Keepstyle в яскравому відтінку.

GODSEND
GODSEND

Цього сезону ви можете не просто придбати модний спортивний костюм, а і підтримати благодійну ініціативу. Український бренд GODSEND у співпраці з притулком DOGSADOPT випустили капсульну колекцію спортивних костюмів. Частину коштів від продажів буде спрямовано на догляд, лікування та пошук домівок для собак із притулку.

Keepstyle
Keepstyle

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.