До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 модні куртки на весну, які можна носити зі спортивними речами

Якщо у планах відновити заняття спортом в новому році, то окрім легінсів, спортивних топів і світшотів вам знадобиться модна куртка. Ми зібрали для вас три моделі, які можна носити зі спортивними речами — від байкерської мінікуртки до м’якого бомбера та шкіряного тренча.

Байкерська мінікуртка

За прикладом Гейлі Бібер пропонуємо доповнювати штани для йоги та спортивний топ короткою байкерською курткою графічного силуету. Краще за все робити ставку на шкіряну модель з вінтажним ефектом.

Реклама

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Бомбер

Бомбер — один із головних модних атрибутів останніх сезонів. Зокрема, на вулицях ми бачили в бомберах Ріту Ору та Кендалл Дженнер, а на показі Loewe ця спортивна куртка, виконана із пухких матеріалів і доповнена манжетами, була ідеальним модним союзником розслаблених речей. Модель Розі Гантінгтон-Вайтлі також піддалася тренду і одягнула бомбер разом зі спортивними легінсами, високими шкарпетками і кросівками.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Розі Гантінгтон-Вайтлі

Шкіряний тренч

Неодмінна основа модного гардероба — шкіряний тренч, як той, що носила нещодавно Ріта Ора. Він чудово доповнить спортивний комплект, що складається з легінсів і світшота з капюшоном, а також стане в нагоді у дуеті з класичним брючним костюмом.

Ріта Ора
Ріта Ора

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.