До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скандинавський шик: 4 модні формули Перніль Тейсбек для холодів

Недарма Перніль Тейсбек називають однією з найстильніших дівчат Скандинавії – за її образами та лайфстайлом стежать понад півтора мільйона людей. Одна з причин такої популярності – поєднання модного порядку денного та життя мами чотирьох дітей, якій треба все встигати. Образи Тейсбек транслюють найактуальніші тренди, але водночас в них легко та комфортно жити. Особливо цікаво її фотографії розглядати з настанням холодів – скандинавки точно знають, як у таку погоду знайти цей баланс між модно і красиво.

Перніль Тейсбек
Перніль Тейсбек

Реклама

Пуховик + джинси

Складно когось здивувати поєднанням пуховика та джинсів – так узимку ходять усі, але диявол, як завжди, криється в деталях. Актуальна форма джинсів – розширені від стегна, але з щільного деніму, який відмінно тримає форму, – у парі з коротким об'ємним пуховиком створюють сучасний силует, що не заважає гуляти з дитиною і бути найкращою мамою у світі.

Оверсайз-пальто + широкі штани

Створити розслаблений, але стриманий ансамбль – легше, ніж здається. Перніль Тейсбек знайшла свою формулу, яка складається з об'ємного пальта, штанів-палаццо та зручного взуття. Якщо на вулиці справжні морози, то першим шаром може стати набір термобілизни – лонгслів та лосини. І не забудьте шапку в тон.

Всі відтінки какао

Білий колір у зимовому гардеробі – аристократичний та елегантний, але якщо ви не готові до нього, то можна почати з міксу молочних та бежевих відтінків, які також виділять вас із чорно-сірого натовпу, але звучать набагато м'якше. Тейсбек цим прийомом користується регулярно.

Apres-ski

Розкішні хутряні фактури данська модниця легко поєднує з утилітарними речами – в один з холодних зимових днів до шуби в підлогу вона додала мунбутси й балаклаву, щоб погода точно не вплинула на її плани. Спробуйте.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.