КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: 8 незабутніх суконь, у яких і на Гелловін, і на Різдво

Ось-ось розпочнеться сезон свят. Цей марафон в ніч з 31 жовтня на 1 листопада відкриє Гелловін, який за американською традицією останні декілька років люблять святкувати й українці. Vogue.ua цього року надихається тематичними вечірками та затишними посиденьками з найближчими, для яких, звісно, хочеться вдягнути щось надзвичайне. Тішить, що в українських брендів легко знайти вишукані та сміливі сукні для такої нагоди – ось 8 незабутніх суконь, які стануть прикрасою будь-якого свята.

Мереживна максісукня POUSTOVIT

Гелловін – найкращий час, аби з'явитися на святі в неочікуваному образі. Ця сукня нагадує нам чарівну морську істоту, яка вийшла на сушу, щоб подивитися, яким є життя поза таємними глибинами. Під сукню можна вдягнути сітчастий лонгслив та взути масивні чоботи.

Сукня у відтінку бургунді LIKA

Сукня у трендовому бордовому відтінку нагадує про вечірки в маєтку Гетсбі, наповненому джазом, ігристим та плітками. Ця вишукана мідісукня прямого силуету ніби створена для того, щоб приміряти на себе богемний образ і сяяти в очах публіки.

Чорна шкіряна максісукня BEVZA

Екошкіра, довжина максі, фасон сарафана. Цю максісукню можна поєднувати буквально з будь-яким верхом, створюючи різнобарвні образи як для свята, так і для походу в офіс.

Сукня у стилі Венздей Аддамс DE’FREIYA

Аби створити образ для свята, а потім вдягнути сукню в офіс, звертаємо вашу увагу на цю модель з білим коміром. Лаконічна мінісукня, яка нагадує стиль Венздей з однойменного серіалу, чудово пасує для створення культового образу.

Реклама.

Шкіряна мінісукня GASANOVA

Модний відтінок зеленого, довжина міні та доповнення з блискучого каміння – що ще треба, аби сяяти? Цю сукню хочеться поєднувати з ефектними підборами та аксесуарами. Що ж, не варто стримуватись.

Смілива червона мінісукня Wild Hearts

Сміливим модницям присвячується. Ця яскрава мінісукня підкреслює вигини тіла, акцентує спину та безкомпромісно блищить у сяйві світла. Подібна сукня має бути в гардеробі кожної дівчини, яка любить речі з характером й експериментує зі стилем для особливих нагод.

Чорна максісукня з блискавкою HLÁDYSH

Якщо вже й проводити паралелі з фільмами, то ця максісукня асоціюється з культовою "Матрицею". Доповніть таку модель масивними чоботами й вирушайте на полювання за захопливими поглядами.

Рожева мінісукня PASKAL

Більше яскравих кольорів цього сезону! Бути ніжною, фемінною, підкреслено сексуальною та наївною, – гарна ідея для образу на Гелловін. А потім цю сукню можна поєднати з колготками, доповнити блузою, взути уггі й відправитися святкувати зимові свята.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.