КУПИТИ КВИТКИ

25 ідей манікюру на Геловін

Від драматичного дизайну до лаконічного мікрофренчу – ось 25 ідей осіннього манікюру, які будуть доречні не лише на Геловін

Восени хочеться більш глухих, сутінкових, драматичних дизайнів. Ось 25 прикладів манікюру від зіркових майстрів, які стануть у пригоді за наступного візиту до салону.

Реклама.

"Криваві" кінчики

Навколо чорного

Складний дизайн

Екстрадовжина, об'ємні скульптури на нігтях, naіl-прикраси. Цей манікюр заслуговує на те, щоб бути увічненим, – принаймні, в стрічці інстаграм.

@nail_unistella

Інфантилізм

Дитячі мотиви – чорні коти, привиди, лякалки – чудовий спосіб сховатися від реальності та розважити себе і дітей навколо.

Моторошний і реалістичний дизайн

Сучасні технології допомагають створювати реалістичні 3D-картини та малюнки на нігтях, які можуть стати акцентом для мінімалістичного nail-образу.

Гарбузовий мікс

Гарбузи всіх форм та варіацій гарантовано піднімають настрій в жовтні та листопаді. Можна створювати гарбузові натюрморти на нігтях, а можна обмежитися помаранчевою кольоровою гамою.

Ugly Nails

Ugly nails, або нігті, що мають навмисне лячний вигляд, – великий тренд в манікюрі. Навряд чи у тренду буде маса шанувальників, але, якщо ви принаймні раз замислювалися про корейський манікюр, Геловін – легальна нагода спробувати його.

Просто арт

Приміряти складний арт-манікюр у темних відтінках – завжди хороша ідея. А восени – особливо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.