До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який піджак придбати цієї весни

У наші дні блейзер став ключовим елементом гардероба будь-якої жінки. Жоден streetstyle-звіт не обходиться без фото дівчат, які використовують цей предмет одягу для створення модних образів. Не кажучи вже про те, що від сезону до сезону дизайнери представляють безліч різноманітних варіантів жакетів.

Раніше блейзери вважалися нудним предметом одягу, який носили тільки офісні працівники. Але часи змінилися. Кілька років тому, коли мода 1990-х знову повернулася, модниці почали активно скуповувати блейзери вільного крою у вінтажних крамницях і створювати образи з новими силуетами. Невдовзі дизайнери почали наслідувати зовнішній вигляд потенційних клієнток, і відтоді об’ємні жакети стали незмінною частиною гардероба і майже модною класикою. Квадратний силует, широка лінія плечей, характерний андрогінний стиль — такі піджаки можна побачити в усіх сучасних ікон стилю: від близнят Олсен і Емілі Ратаковскі до Гейлі Бібер, Белли Гадід, Кендалл Дженнер і багатьох інших. Традиційні приталені блейзери відійшли на другий план, а дизайнери й бренди регулярно надають класичним речам об’ємних силуетів.

Реклама
Белла ХадидБелла Гадід
Хейли БиберГейлі Бібер

Найкращий час для того, щоб носити об’ємні піджаки — весна. І байдуже, вдягнений він поверх сукні, у парі зі штанами чи поверх жилета та джинсів — блейзер завжди буде універсальним бійцем у вашому гардеробі. Є багато способів стилізувати об’ємний жакет. Ця річ ідеальна для створення багатошарових образів, незалежно від того, вдягають її поверх простої сорочки на ґудзиках або в’язаного жилета чи джемпера. Ви також можете протиставити зухвалу андрогінну форму oversize-блезйера вкороченому топу або бралету під ним. А якщо вдягнути об’ємний жакет з поясом, то можна створити дещо структурований силует.

Miu Miu весна-лето 2022Miu Miu весна-літо 2022
Acne Studios весна-лето 2022Acne Studios весна-літо 2022
Chloe весна-лето 2022Chloe весна-літо 2022

Об’ємні блейзери — універсальна річ, що згодиться як для повсякденного життя, так і для вечірніх виходів. Oversize-жакети ідеально поєднуються і з легкими шовковими міді, і грайливими міні та сексапільними "голими" сукнями.

Інвестуйте в об’ємний піджак, який не тільки витримає випробування часом, а й стане улюбленою річчю у вашому гардеробі перш ніж ви це помітите.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.