До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорне пальто — головна інвестиція цього сезону

Намагаєтеся знайти ідеальний верхній одяг? Тоді слід подумати про купівлю чорного пальта. Як і маленька чорна сукня, чорне пальто — це універсальний і перевірений часом предмет верхнього одягу. Виберіть варіант, який вам пасує і підходить до вашого стилю життя, і ви ніколи не захочете зняти його.

Реклама

Елегантне вовняне пальто

Перевага довгого вовняного пальта полягає не лише в його бездоганності та вишуканості, а й в тому, що воно зігріває навіть у мороз. До того ж саме такий верхній одяг здатний доповнити будь-яке вбрання: будь то вечірня сукня чи спортивний костюм.

Позачасовий плащ

Тренч — будь то традиційний варіант з плащівки, чи трендова шкіряна модель — це верхній одяг, який здатен витримати найгірші погодні умови. Окрім того, це позачасова річ, яку ви зможете одягати роками.

Затишний пуховик

Якщо ви ще не придбали затишну, велику, пухку куртку — саме час це зробити. Від бестселера Arket до ультрамодної Prada — така річ зігріє вас у найлютіші морози.

Стьобане пальто

Стьобане пальто — це безпрограшна інвестиція. Воно додає ошатності будь-якому вбранню, чудово поєднується з в'язаними светрами, класичними костюмами та високими чоботами.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.