КУПИТИ КВИТКИ

12 доступних трикотажних суконь, без яких не обійтися цієї зими

Якби треба було обрати одну сукню на прохолодний сезон, то, без сумніву, наш вибір зупинився б на трикотажній міді. Нині бренди пропонують безліч гарних моделей суконь за доступну ціну – тож можна не обмежувати себе й інвестувати у декілька різних. Ось 12 суконь, які надихають нас на створення жіночних образів цієї зими.

Chanel осінь-зима 2024/2025
Chanel осінь-зима 2024/2025

Реклама.

Трикотажна сукня щозими повертається до наших гардеробів – і цей сезон не є винятком. У виборі ідеальної моделі можна звернутися до осінньо-зимових показів, де Chanel представили стильне поєднання сукні з ременем, дублянкою та замшевими чоботами, а Ferragamo – багатошаровий монохромний образ.

Ferragamo осінь-зима 2024/2025
Ferragamo осінь-зима 2024/2025

Радимо звертати увагу на довгі трикотажні сукні, які забезпечать захист від холоду. Далі пропонуємо роздивитися 12 стильних мінімалістичних варіантів трикотажних суконь, з якими легко скласти привабливі стилізації. Вони гарно поєднуються з довгими пальтами, ботильйонами-панчохами та іншими речами, без яких неможливо уявити цей сезон.

& Other Stories
& Other Stories
Arket
Arket
Comptoir des Cotonniers
Comptoir des Cotonniers
COS
COS
Mango
Mango
H&M
H&M
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Sézane
Sézane
Rouje
Rouje
Varley
Varley
Reformation
Reformation
Zara
Zara

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.