КУПИТИ КВИТКИ

8 незамінних елементів гардероба, які спростять ранкові збори

Для багатьох жовтень асоціюється з офіційним закінченням сезону відпусток. Також це – ідеальний момент провести ревізію свого робочого гардероба та переконатися, що всі необхідні базові речі для щоденних справ на місці.

Реклама.

У деяких компаніях можна з’явитися на роботу в яскравому одязі без осуду, тоді як в інших корпоративних середовищах яскраві кольори можуть вважатися надто сміливими. Проте, незалежно від вимог, сучасна мода дедалі більше схиляється до капсульного гардероба з базових, але елегантних речей. Сьогодні в тренді комфорт та легкість. Замість щільно обтислих костюмів і суконь, які здаються частиною корпоративної форми, все частіше обираються більш розслаблені, але водночас структуровані образи.

Бренди на кшталт The Row, Cos і Toteme пропонують нові інтерпретації класичних речей – смугасті костюми, жилети та сорочки з ґудзиками. Такі елементи гардероба не лише функціональні, але й надихають своєю позачасовою естетикою. Невеликі дизайнерські деталі можуть зробити навіть найпростішу річ стильною і бажаною як для офісу, так і для повсякденного життя. Якісні матеріали та зручні силуети зроблять ваш зовнішній вигляд дійсно привабливим.

Ми склали список із восьми основних речей, які полегшать ваші ранкові збори. Якщо готуєтесь до важливої співбесіди або просто хочете оновити свій гардероб практичними і стильними елементами, ці речі допоможуть вам мати професійний та сучасний вигляд. Замініть чорні класичні штани на вовняні або фланелеві варіанти в сірих, гакі або темно-синіх відтінках, замість звичної сумки спробуйте стильний шкіряний тоут або шопер, і не забувайте, що піджак може стати тією річчю, яка додасть образу завершеності.

Класичні штани

REISS
REISS
ARKET
ARKET
COS
COS
HERD
HERD

Шкіряна сумка

DRAGON DIFFUSION
DRAGON DIFFUSION
Hereu
Hereu
JW Anderson
JW Anderson

Вишукані лофери

G.H. BASS
G.H. BASS
TOTÊME
TOTÊME
DEAR FRANCES
DEAR FRANCES

Оксфордська сорочка

NILI LOTAN
NILI LOTAN
COS
COS
ALIGNE
ALIGNE

Якісний жакет

ROHÉ
ROHÉ
COS
COS
ALIGNE
ALIGNE

Стильне пальто

THE FRANKIE SHOP
THE FRANKIE SHOP
BALLY
BALLY
VANESSA BRUNO
VANESSA BRUNO

Мідіспідниця

WEEKDAY
WEEKDAY
MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI
MAX MARA
MAX MARA

Розкішний трикотаж

ARKET
ARKET
UNIQLO
UNIQLO
MARKS & SPENCER
MARKS & SPENCER

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.