До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи Леді Ґаґи на зніманні фільму "Дім Гуччі"

У листопаді 2021 року в прокат виходить фільм "Дім Гуччі". Нова стрічка режисера Рідлі Скотта розповідає історію краху династії Гуччі. В основі сюжетної лінії лежить вбивство Мауріціо Гуччі — онука засновника італійського модного Дому Gucci, якого застрелили в 1995 році. Вбивцю найняла колишня дружина Мауріціо — Патриція Реджіані. Головні ролі у фільмі, заснованому на книзі Сари Гей Форден "Будинок Gucci: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру й жадібності", грають Леді Ґаґа й Адам Драйвер. Цього місяця в Італії почали знімати перші сцени фільму й уже можна побачити перші образи Леді Ґаґи в ролі колишньої дружини Мауріціо Гуччі, а також нове вбрання актриси за межами знімального майданчика.

Леді Ґаґа в пальті Max Mara

Ґаґа так вжилася в роль Патриції Реджіані, що її повсякденний гардероб зазнав помітних змін. Першим образом Леді Ґаґи стала довга сукня із шовкового ламе з леопардовим принтом Celine, яку актриса скомбінувала із чорними туфлями й синьою сумкою-тоутом. Для ролі італійської світської левиці Ґаґа перетворилася на ефектну брюнетку. Актриса з’явилася в Римі із зібраним в елегантний жмуток волоссям і темних протисонцевих окулярах. Для свого наступного виходу Ґаґа вдягла бежеве пальто з верблюжої тканини з поясом і розрізами на рукавах, що відсилає до кейпу. Вбрання з колекції Max Mara весна-літо 2021 актриса доповнила сумкою-шопером Celine, туфлями в стилі Мері Джейн і білими рукавичками для ноток ретро-гламуру.

Реклама
леопардовое платье Леді Ґаґа в сукні Celine

Для своєї особистої колекції Ґаґа вибрала білосніжний брючний костюм Max Mara, що складається з елегантного жакета й вільних штанів зі зборочками. Актриса вдягла брючний ансамбль у парі з базовим боді Wolford, чорними туфлями на високій платформі Pleaser і білою сумкою Valentino. Щоб завершити свій образ, Ґаґа зробила зачіску в стилі гламурної бізнес-леді того періоду.

Леді Ґаґа в костюмі Max Mara

Все стало ще цікавіше, коли Ґаґа поділилася світлиною з Адамом Драйвером у своєму Instagram-акаунті. На засніжених горах Грессоне-Сен-Жан в Італії пара позувала в знакових образах apres-ski 1980-х. Ґаґа була в чорній водолазці, спортивних штанах з ефектним поясом і мала велику кількість перлових і золотих прикрас, а на голові в неї красувалася ідеальна біла хутряна шапка.

За стиль "чорної вдови", як прозвали Патрицію Реджіані, відповідала на знімальному майданчику художниця костюмів Джанта Єйтс. Завдяки їй образ світської левиці вийшов більш миролюбний, ніж був насправді. На кадрах Ґаґу можна побачити в елегантній сукні в гороховий принт Max Mara, картатому тренчі Burberry і шовковій хустці Gucci, стриманій чорній сукні, кількох різновидах хутра, а також із великою кількістю всіляких великих прикрас. Всі образи Леді Ґаґи в ролі колишньої дружини Мауріціо Гуччі дивіться в нашій галереї.

<b>образы леди гаги</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.