До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе, що відомо про судову справу Брітні Спірс

Як відомо, з 2008 року Брітні Спірс знаходиться під опікою свого батька. Останні кілька років співачка активно заперечує це рішення через адвокатів, проте особисто в суді вона виступила лише кілька днів тому і поділилася відвертими подробицями. Брітні зізналася, що не володіє власним життям і хоче повернути свої права. Співачка розповіла, що упродовж багатьох років піддавалася жорсткому контролю з боку опікунів: її змушували працювати до знемоги, примушували медикаментозно лікуватися, через що у неї плуталася свідомість; не давали можливості побути наодинці з собою; забороняли відвідувати лікарів, щоб витягти внутрішньоматкову спіраль і завести дитину, а також не давали вийти заміж. Співачка заявила, що її батькові Джеймі Спірсу, який є її опікуном вже 13 років, подобалося завдавати їй болю, і попросила суд про скасування опікунства.

Брітні Спірс

Уперше те, що Брітні говорила в суді, транслювалося на увесь світ. "Я хочу, щоб я мала можливість вийти заміж і завести дітей. У мене встановлена ​​внутрішньоматкова спіраль, тому я не можу завагітніти. Вони не хочуть, щоб у мене були ще діти. Це опікунство завдає мені набагато більше шкоди, ніж користі. Я заслуговую на те, щоб жити!" сказала попзірка. У своїй 20-хвилинній відвертій промові співачка також згадала, що коли вона оголосила про творчу відпустку, їй стали давати літій проти її волі. "Це сильний наркотик. Якщо його приймати більше п'яти місяців, може розвинутися розумова неповноцінність. Було відчуття, ніби я постійно п'яна. В такому стані я не могла за себе відповідати. Навіть підтримувати розмову з матір'ю чи батьком було надзвичайно важко. Я була налякана, за мною наглядали шість різних медсестер", поділилася Брітні Спірс.

Реклама

Після емоційної промови Спірс адвокатка її батька зачитала коротку заяву від його імені. "Йому дуже прикро, що його донька страждає і відчуває такий сильний біль. Містер Спірс любить свою доньку і дуже сумує через неї," сказала вона.

Сама Брітні через деякий час написала пост, в якому вибачилася перед передплатниками за те, що довго приховувала правду. "Хотіла розкрити вам невеличкий секрет. Я впевнена, що кожен з нас хотів би жити в казці. І за контентом, який я тут публікувала, можна було подумати, що у мене чудове життя. Думаю, ми всі прагнемо до подібного. Це одна з найкращих рис моєї мами. Яким би не був її день, вона прикидалася, що все добре, заради маленьких мене і моєї сестри. Я звертаю вашу увагу на це, тому що я не хочу, щоб люди думали, що моє життя ідеальне. Тому що це взагалі не так! І якщо ви читали новини цього тижня, впевнена, ви вже в цьому переконалися. Я прошу вибачення, що прикидалася упродовж останніх двох років. Я робила це через пиху, мені було соромно ділитися тим, що відбувається. Але давайте будемо чесними хто не намагається подати своє життя в кращих фарбах в інстаграмі!", написала Спірс.

Брітні Спірс

Після заяви Брітні її підтримали понад мільйон людей, серед яких були зірки — її колишній бойфренд Джастін Тімберлейк, Мерайя Кері, Сара Джессіка Паркер, Хлої Кардаш’ян, Роуз МакГоуен і багато інших. "Після того, що ми побачили сьогодні, ми зобов’язані підтримати Брітні в цей непростий час. Незалежно від нашого минулого, поганого і хорошого в ньому, те, що наразі відбувається з нею, просто неправильно. Жодну жінку не можна обмежувати в прийнятті рішень, що стосуються її власного тіла. Ніхто і ніколи не повинен утримуватися проти своєї волі," — заявив Тімберлейк. У ще одному пості співак поділився, що і він, і його дружина Джессіка Біл підтримують боротьбу попзірки за свободу: "Ми з Джесс посилаємо промені добра і в усьому підтримуємо Брітні. Ми сподіваємося, що суд і її сім'я виправлять ситуацію і дозволять їй жити так, як вона хоче".

Брітні Спірс і Джастін Тімберлейк

Мерайя Кері написала: "Ми любимо тебе, Брітні! Залишайся сильною". Холзен також залишила слова підтримки для Спірс: "Благослови Брітні. Я всім серцем сподіваюся, що вона звільниться від цієї образливої ​​системи. Вона на це заслуговує найбільше у світі. Я захоплююся її сміливістю"." Брітні Спірс має повне право злитися. Як би ви почувалися, якби ваше життя вкрали і висміяли? Я молюся, щоб вона могла розпоряджатися своєю долею. Припиніть контролювати жінок. #FreeBritney ", заявила Роуз МакГоуен.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.