До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З днем народження, Віро Вонг!

Дизайнерка Віра Вонг на фото у своєму інстаграмі має вигляд звичайної 30-річної дівчини: струнка, спортивна, модна. І все б нічого, але Вірі 70.

В її Instagram 112 тисяч підписників, але будьмо чесними, він заслуговує набагато більшої аудиторії. Дизайнерка, яку знають переважно за розкішними весільними сукнями, має просто сенсаційний вигляд.

Реклама

Сукня від Віри Вонг — це майже культ. Віра готувала весільні вбрання для всього істеблішменту, включно із Челсі Клінтон й Іванкою Трамп, для знаменитостей А-листа, зокрема й Кім Кардаш’ян, Уми Турман і Джей Ло, а також для персонажів кіно, наприклад, Керрі Бредшоу.

У Віри разючий бекграунд. Вона була професійною спортсменкою, талановитою фігуристкою, до того ж у 1968 прикрасила обкладинку Sports Illustrated. Вона вирішила залишити спортивну кар’єру, коли не потрапила в олімпійську збірну. Однак її зв’язок зі спортом триває все життя: вже як дизайнерка вона розробляла костюми для фігуристів і увійшла в зал слави США з фігурного катання.

@verawang

17 років вона присвятила роботі фешн-редактором Vogue. У 19 Віра жила в Парижі й тусувалася з Івом Сен-Лораном; потім повернулася до Нью-Йорка й стала завсідницею нічного життя міста і його культових закладів. Наприклад, на цьому фото, який зробив Білл Каннінгем, Вірі 29, і вона веселиться на дні народженні Елізабет Тейлор у клубі Studio 54.

У Віри Вонг прекрасна фігура й вона охоче її демонструє. Її signature look — довге розпущене волосся й великі темні окуляри. Вона залюбки носить міні, підбори й модні аксесуари.

Віра активно тренується: підтримувати таку фігуру потребує зусиль.

Віра Вонг має фантастичний вигляд і не намагається вибирати речі "відповідно до віку". Бандани, міні, підбори, ультрамодний одяг.

@verawang

Attitude is everything, — ніби говорить нам дизайнерка. Ми всі хочемо бути як Віра Вонг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.