До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому Вікторія Бекхем виходила заміж

Вікторія та Девід Бекхеми одружилися 24 роки тому — 4 липня 1999-го. Зараз Вікторія — засновниця і головна дизайнерка власного бренду, але й наприкінці1990-х вона була не просто дівчиною з головного попгурту Британії. Її стиль posh тоді копіювали багато. Для підготовки до власного весілля з найкращим гравцем "Манчестер Юнайтед" розкішна "перчинка" не пошкодувала ні сил, ні коштів.

Головним об'єктом творчих зусиль стало вінчальне вбрання. Для церемонії вінчання наречена замовила розкішну сукню кольору слонової кістки VeraWang, ескіз якої малювала спільно з Вонг.

Реклама
Вікторія Бекхем в сукні Vera Wang

Весілля однієї з найзнаменитіших пар планети відбулося в ірландському палаці Luttrellstown, а найяскравішим спогадом гостей вечора став розкішний шлейф Вікторії довжиною шість з половиною метрів. До речі, шлейф принцеси Вельської, тоді ще Кейт Міддлтон, був рівно на три метри коротшим. Вінчальне вбрання майбутньої місіс Бекхем, а в дівоцтві Адамс, коштувало 100 тисяч доларів. Відразу після вінчання Бекхеми переодяглися в сукні і фрак лілового відтінку AntonioBerardi.

Вікторія і Девід Бекхеми

І якщо весілля у Вікторії було одне, а суконь дві, то обручок, які більше схожі на заручальні персні, сьогодні, за 24 роки спільного життя з Девідом, в її колекції налічується вже півтора десятка. Загальну вартість прикрас оцінюють приблизно в 6,5 мільйона доларів. На заручини PoshSpice отримала перстень Asprey & Garrard з діамантом у формі серця, тоді він коштував 1,7 мільйона доларів.

Вікторія і Девід Бекхеми

2002 року у Вікторії з'явився перстень з білого золота, з невеликими діамантами за скромні 8 тисяч доларів. Подарунок чоловіка 2005 року мав значно солідніший вигляд — 270 000 доларів з сімейного бюджету витратили на прикрасу з грушоподібним алмазом.

Девід і Вікторія Бекхеми

2006 року Вікторія отримала перстень за 420 000 доларів, а ще через рік у неї з'явився ще один з великим смарагдом за 850 000 доларів. 2009 ознаменувався новою прикрасою з діамантом, а ще трохи згодом колекція Вікі поповнилась перснем з великим сапфіром. На турнірі Wimbledon 2014 року місіс Бекхем продемонструвала обручку з жовтим діамантом за 170 000 доларів.

Девід і Вікторія Бекхеми

2018 рік не став винятком у сімейних традиціях сім'ї Бекхем. Цього разу Девід підніс дружині перстень з великим жовтим діамантом, який вона вперше показала на дебютному показіКіма Джонса для DiorHomme весна-літо 2019.

Вікторія Бекхем і Кейт Мосс на показі DiorHomme весна-літо 2019

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.