До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

35 найкращих виходів Вікторії і Девіда Бекхемів

Вона – ікона стиля і власниця Ордена Британської імперії, він – багатократний переможець рейтингу найсексуальніших чоловіків світу. Девида і Вікторію Бекхем можна сміливо назвати однією з найкрасивіших пар сучасності. Іх роман почався в 1997 році, потім 4 липня 1999 року вони одружились, і з тих пір не розлучаються ніколи. За цей час їх стиль змінявся кардинально десятки разів, но головне – завжди в унісон.

Девід і Вікторія Бекхэми

Девід і Вікторія Бекхэми шанувальники стилістичного прийому double-dressing. З самого початку їх відносин вони стали відомими своїй манерою одягатися майже ідентично. Минуло вже більше 20 років, і вони як і раніше зберігають цю звічку. У кінцї 1990-х – початку 2000-х років вони віддавали перевагу парним шкіряним образам, після чого був період знайомства з такими брендами, як Roberto Cavalli та Dolce & Gabbana – Вікторія робила ставку на дерзкі міні, а Девід одягав рубашки розстебнуті на декілька гудзиків. Обов'язковим елементом стилю футболіста були багатоярусні ланцюги на грудях. З часом у них виробився елегантний британський стиль, якому вони слідують вже близько 10 років. Вікторію часто можна помітити в широких штанях і блузах з бантами, монохромних спідницях і гольфах, міді-сукнях з принтами, в цей час, як Девід з'являється в довгих пальто, мінімалістичних джемперах та ідеально скроєних брючних костюмах. Сьогодні, 17 квітня, на честь дня народження Вікторії Бекхем, Vogue.ua згадує їх кращі виходи за всю історію відносин.

Реклама

<b>МИ42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.