До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українська модель Наталя Жук про залаштунки шоу Balenciaga

Минулого тижня Демна Гвасалія представив весняно-літню колекцію для Balenciaga. Однією з моделей шоу стала українка Наталі Жук. Як все відбувалося, вона розповіла vogue.ua.

Про модельний бізнес

Я ніколи не мріяла про те, щоб бути моделлю. Хіба десь глибоко в душі. Якось на вечірці мене знайшла Марія Погребняк, директор агентства Cat-B, і запропонувала співпрацювати. Взагалі, у мене не так багато досвіду в цій сфері. А Balenciaga – перший великий подіум у кар'єрі.

Реклама
Кастинг

Не було великих черг та поспіху. Десь на початку серпня до Києва приїхав кастинг директор Balenciaga. Ми зустрілися в майстерні однієї з дівчат з Cat-B. Я прийшла з динею – так підказала зробити моя підсвідомість. Як завжди, я була без макіяжу, мала простий і природний вигляд. Під час спілкування я сказала, що у мене є жіночі вусики. Подумала, що це підходить під концепцію Balenciaga. Розповіла, що не хочу з ними нічого робити. Сподіваюся, що я проклала шлях для дівчат, у яких є вусики. Зрештою, це показник того, що жінка дуже пристрасна.

Образ
Balenciaga весна-літо 2020

Я вперше побачила цю сукню за два тижні до шоу. Коли я її одягнула, мурашки побігли по тілу. Було відчуття, що це моя друга шкіра, наче вона зшита спеціально для мене. До того ж я люблю червоний колір: в ньому я бачу пристрасть, кохання, жертву заради кохання. У Balenciaga сказали, що конкретно це вбрання – втілення пристрасті, що мені, як можна зрозуміти, ідеально підходить.

Підготовка

Якось по-особливому я не готувалася до показу. Я і так регулярно займаюся спортом і стежу за собою. Єдине: Balenciaga дали майстер-клас з правильного дефіле. Уже під час шоу я раділа своїй фізичній підготовці, бо сукня виявилася дуже важкою через крінолін, а подіум був побудований так, що в ньому були і різкі підйоми, і спуски.

Бекстейдж

У дівчат з великими сукнями був окремий бекстейдж і все було наче облаштовано під ці образи. Наприклад, у нас були спеціальні стільці, щоб була змога нормально сісти в кринолінових спідницях. Хоча у мене був нейтральний образ, над ним працювали відразу 10 осіб. Я була вражена професіоналізмом і уважністю членів команди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.