До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українці знову у списку найвпливовіших людей у сфері моди

30 вересня The Business of Fashion представив щорічний BoF 500 – професійний рейтинг найвпливовіших людей у сфері моди. Третій рік поспіль до списку потрапляють Ася Мхітарян і Дмитро Євенко, засновники Asthik Group і IENKI IENKI.

Ася Мхітарян

Цього року редакція BoF складала список по-новому: замість того, щоб повністю його оновити, до наявного BoF 500, який включає представників 70 національностей з більш ніж 45 країн, додали 100 нових учасників, які досягли лідерських позицій цьогоріч

Реклама
Дмитро Євенко​

"Глобальна fashion-економіка не звертає уваги на те, з якої ти країни, який у тебе бекграунд і можливості. Умови і конкуренція для всіх однакові. Вести бізнес з України, зізнаюся, не дуже просто, і тим вагоміші наші успіхи на світовій арені, і тим приємніше, що їх зауважує такий авторитетний ресурс, як BoF. Для мене велика честь бути одним з 500 професіоналів, які формують світову фешн-індустрію", – ділиться враженнями Дмитро Євенко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.