До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільки вперед: Дженніфер Лопес – 49 років

Вже більше 20 років на музичному небосхилі горить зірка співачки Дженніфер Лопес. Однак першу популярність їй подарувала все-таки не музика, а кінематограф. 1997 року на екранах з'явилась музична драма "Селена", що принесла їй світову славу. Підкріпив успіх латиноамериканки вихід синглу If You Had My Love в 1999-му. Протягом цих років преса уважно стежила не тільки за кар'єрою Лопес, до досягнень якої крім музики і кіно також додався модний і б'юті-бізнес, а й за особистим життям. Кілька шлюбів і пошук справжнього кохання дарували папараці безліч приводів для пліток, однак Дженніфер Лопес впевнено йшла до своєї мети. Сьогодні, 24 липня, їй виповнюється 49 років, а вона як і в кінці 1990-х надихає мільйони шанувальників кожного дня ставати кращою версією себе.

Дженніфер Лопес народилася в нью-йоркському неблагополучному районі Бронксі і стала першою латиноамериканкою, яка заробила 1 мільйон доларів за фільм

У Instagram-акаунті співачки можна побачити як багато сил вона витрачає на підтримку фізичної форми, а її пресу можуть позаздрити і багато затребуваних моделей. Джей Ло не жаліє себе і повністю віддається справі, але, при цьому, і не приховує заслуг.

Реклама

Як прихильниця сексуального і ультражіночного стилю в одязі, коріння якого точно варто шукати в моді нульових, вона любить відкривати живіт, демонструвати накачані підтягнуті ноги або декольте. Vogue.ua уважно розглянув її образи за останній рік і, заодно, дізнався секрети тренувань.

Дженніфер Лопес під час виступу в Нью-Йорку
Дженніфер Лопес на балу MET GALA 2018
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Спортивний план на тиждень у Дженніфер Лопес насичений і різноманітний. Вона тренується 5-6 разів на тиждень, чергує функціональні заняття з тренуваннями по системі Трейсі Андерсон. Також в програму співачки входять пробіжки і танці. Останні Лопес називає своєю величезною пристрастю, а її успіхи можна подивитися в кліпах співачки. У раціоні у неї немає кофеїну, солодощів, алкоголю і перероблених продуктів. Дженніфер Лопес їсть м'ясо, але поєднує його з овочами, а якщо немає часу повноцінно поїсти, то вибирає який-небудь фрукт в парі з протеїновим коктейлем.

Дженніфер Лопес перед пробіжкою в Нью-Йорку

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.