До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Галь Гадот, Міллі Боббі Браун і Дженніфер Лопес в кліпі Maroon 5

Лідер групи Maroon 5, Адам Левін зібрав у своєму новому кліпі суперкоманду з зіркових дівчат. В історії Girls Like You, присвяченій сильним жінкам, знялися зірка фільму "Чудо-жінка" Галь Гадот, актриса Міллі Боббі Браун, співачка Дженніфер Лопес, plus size модель Ешлі Грехем, телеведуча Еллен Дедженеріс, олімпійські чемпіонки Елі Рейсмен і Хлоя Кім, співачка Мері Джей Блайдж і дружина Адама, модель Бехаті Прінслу разом з їхньою донькою. Деякі дівчата з'являються у відео в футболці з промовистим написом Always speak your truth – "Завжди говори правду", яка особливо актуальна в епоху руху #metoo.

Реклама

Трек записаний спільно з хіп-хоп-виконавицею Карді Бі. Сама пісня розповідає історію чоловіка, який не заслуговує того, щоб бути в компанії дивовижної жінки. "Це честь – розділити кліп з усіма Вами", – написав у своєму Twitter-акаунті Адам Левін.

Кадр з кліпу

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.