До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тедді Квінліван – перша модель-трансгендер, що стала обличчям Chanel Beauty

Модні бренди продовжують все активніше працювати в diversity-напрямку, для роботи у якому запрошують різнопланових моделей. Цього разу увагу громадськості привернув гігант Chanel: новим обличчям його б'юті-підрозділу стала модель-трансгендер Тедді Квінліван.

Тедді Квінліван

В Instagram-акаунті Chanel Beauty вже з'явилися перші ролики з Квінліван, яка демонструє, як користуватися продуктами з лінії Soleil Tan De Chanel.

Реклама

"Я ніколи не плачу, коли мені сумно, але в момент радості та тріумфу я ридаю від щастя, – поділилася в соціальних мережах модель. – Моє життя – вічна боротьба: від постійних цькувань у школі до побиття власним батьком. Це перемога, що коштувала всіх тих страждань".

Тедді Квінліван

Тедді Квінліван народилася в Бостоні 1994 року, а кар'єру почала завдяки Ніколя Жескьєру. 2015 року він запросив її взяти участь у шоу Louis Vuitton весна-літо 2016. Дівчина з величезними і бездонними очима миттєво стала улюбленицею кастинг-директорів, бо її зовнішність – запам'ятовувана, але при цьому дуже універсальна – підходила як для ексцентричних вбрань британця Джонатана Андерсона або романтичних суконь Valentino, так і для суворої класики як-от BOSS.

Тедді Квінліван на шоу Louis Vuitton весна-літо 2017

Кар'єра Квінліван почалася досить прозаїчно: знайомий манекенник відправив її фотографії в одне модельне агентство, де нею зацікавилися і через деякий час вона вирушила до Парижа. "Саме ексклюзив для Louis Vuitton став переломним моментом для мене", – розповідала Тедді 2016 року в інтерв'ю американському Harper's Bazaar, а через рік приголомшила світ моди гучною заявою, що вона – трансгендерка.

Тедді Квінліван на шоу Christian Dior Couture осінь-зима 2017/2018

Однією з причин зізнання Квінліван тоді назвала суспільно-політичну ситуацію в США. В інтерв'ю CNN у вересні 2017 року вона заявила: "Ми досягли дивовижного прогресу при адміністрації Обами, але з приходом нової влади відбувається якась зворотна реакція. Про насильство до трансгендерних людей, особливо трансгендерних жінок, я знаю дуже багато". Незважаючи на сильні побоювання, світ моди підтримав модель. Один з перших слова підтримки висловив Марк Джейкобс, а роботи у Квінліван не поменшало.

Тедді Квінліван

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.