До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Супермодель 1990-х Гелена Крістенсен у рекламній кампанії Victoria's Secret

Супермодель 1990-х Гелена Крістенсен не перестає дивувати шанувальників своєю красою й стрункою фігурою. Одна з найпривабливіших жінок планети вкотре продемонструвала, що і в 51 рік можна мати чарівний вигляд. Гелена знялася у різдвяній рекламній кампанії спідньої білизни Victoria's Secret — бренду, з яким супермодель тісно співпрацювала в 1990-х і неодноразово виходила на подіум серед головних "ангелів" марки. Результатом спільної роботи Крістенсен поділилася на сторінці в Instagram.

Гелена Крістенсен у рекламній кампанії Victoria's Secret

На серії відвертих знімків данська модель позує у двох комплектах мереживної білизни: чорному напівпрозорому боді з відкритою спиною і яскраво-червоному ансамблі, що складається з ліфа, трусиків і шовкового халата. Напередодні новорічних свят такі образи особливо актуальні з огляду на карантинний режим у багатьох країнах. Більше кадрів з рекламного кампейну можна побачити в нашій галереї.

Реклама

<b>Хелена Кристенсен VS</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.