До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найвідоміші обкладинки Пітера Ліндберга для Vogue

Від першої обкладинки американського Vogue під проводом Анни Вінтур до легендарного портрета супермоделей для Vogue British 1990 року – згадуємо найвідоміші обкладинки Пітера Ліндберга, який навіки спочив 3 вересня 2019 року, для Vogue.

Vogue US, листопад 1988

Пітер Ліндберг офіційно став частиною сім'ї Voguе 1988 року, коли Анна Вінтур запросила його зняти першу обкладинку американського видання під її керівництвом. Тоді світлину прикрасила ізраїльська модель Мікаела Берку. Через два роки він зняв січневу обкладинку для British Vogue, після чого Лінда Євангеліста, Тетяна Патітц, Наомі Кемпбелл, Крісті Тарлінгтон і Сінді Кроуфорд отримали статус супермоделей.

Реклама
Vogue British, січень 1990

Після цього Ліндберг створив ще безліч обкладинок для видань Vogue з усього світу. Тільки цьогоріч в його об'єктив потрапили Пенелопа Крус і Розалія, яких він зняв для Vogue Spain у квітні і липні. Для арабського Vogue в березні він зняв Джіджі Хадід, а топ-моделей Луну Бейл, Бірджит Кос і Вітторію Черретті – для Vogue Germany, присвяченого Карлу Лагерфельду.

Vogue Spain, квітень 2019

Також його запросили стати автором обкладинки вересневого номера британського Vogue, над яким разом з редакцією працювала герцогиня Сассекська, Меган. Для нього Ліндберг зняв 15 героїнь різних професій і віку.

Vogue British, вересень 2019

Згадуємо його найвідоміші роботи.

<b>PeterLindberg_VogueCovers</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.