До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Приклад для наслідування: Дженніфер Лоуренс вивела формулу досконалого жіночого стилю

Влітку 2023 року Дженніфер Лоуренс підкорила прихильників і модних критиків своїми стильними й невимушеними образами під час престуру до фільму "Без образ". Вона зуміла знайти свій унікальний стиль, поєднувавши природну легкість та елегантність. Завдяки стилісту Джеймі Мізрахі, Лоуренс виглядала просто бездоганно, наче модні образи їй давались без жодних зусиль.

Реклама

Її новий стиль став чудовим прикладом того, як поєднувати речі з різних світів: оверсайз, але з ідеально підігнаним кроєм; прості речі, але з нотками розкоші; дизайнерська сумка з доступними кросівками; або навіть драматична вечірня сукня зі шльопанцями. Родзинкою стилю Лоуренс стали влучні аксесуари, які надавали класичним речам сучасного звучання.

Одягатись як Дженніфер Лоуренс легко і приємно: широкі штани й біла футболка на теплу погоду, светр та стильний тренч — на холодну. До того ж вона завжди доповнює свій образ статусною сумкою. Наприклад, з рудувато-коричневою сумкою Margaux від The Row вона поєднувала прості та зручні речі, створюючи елегантний і зібраний образ. Також її улюбленою стала сумка Loewe Puzzle, що пасує як для прогулянок містом, так і для походів у спортзал.

Особливу увагу Дженніфер приділяє взуттю. Вона обожнює класичні кросівки adidas та Nike, але не відмовляється від сміливіших варіантів, як-от кольорові в'єтнамки The Row. В її гардеробі можна знайти й модні балетки Alaïa із сітки, і різноманітні літні босоніжки, і навіть напівпрозорі "желейні" сандалі від The Row.

Але Дженніфер вміє дивувати не тільки повсякденними образами. Наприклад, на Каннському кінофестивалі вона з'явилася у розкішній червоній сукні Dior, але замість звичних підборів обрала чорні сандалі, порушуючи як і модні правила, так і правила дрескоду цієї урочистої події. А на вечірці Vanity Fair 2024 після церемонії вручення премії "Оскар" вона сяяла у прозорій вінтажній сукні Givenchy, яка була водночас ніжною і сміливою.

Дженніфер Лоуренс нагадує нам, що стиль — це не лише про моду, а про відображення власного "я" через одяг. Її образи легко повторити, і вони показують, що комфорт і вишуканість можуть йти рука об руку. Вона втілює ідею, що справжній стиль полягає у впевненості в собі та радості від того, що ти носиш.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.