До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Піппа Міддлтон стане мамою

Молодша сестра герцогині Кембриджської, Піппа Міддлтон, стане мамою. Для 34-річної Піппи і її 42-річного чоловіка Джеймса Меттьюза ця дитина буде первістком. Стать майбутньої дитини поки невідома, але зараз майбутня мама перебуває на 12-му тижні вагітності, а це означає, що запланована дата пологів – жовтень цього року. Також відомо, що першою радісну новину дізналася її сестра Кетрін, яка зараз чекає на третю дитину.

Піппа Міддлтон і Джеймс Меттьюз

Нагадаємо, що Піппа Міддлтон і Джеймс Меттьюз одружилися у травні минулого року. Їх весільна церемонія відбулась в одному з сіл графства Суррей, а свято вдалося камерним і затишним. Весільну сукню для Міддлтон створив британський дизайнер Джайлз Дікон, відомий любов'ю до британської історії, а над фатою працював Стівен Джонс, який не просто використовував ніжний тюль, а й розшив його розсипом перлин. А ось туфлі сестра Кейт Міддлтон обрала від іспанця Маноло Бланніка – спеціально для неї модель Seneca додатково прикрасили.

Піппа Міддлтон у весільній сукні авторства Джайлза Дікона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.