До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'єрпаоло Піччолі покидає пост креативного директора Valentino

П'єрпаоло Піччолі покидає пост креативного директора Valentino. Про це дизайнер повідомив на своїй сторінці в Instagram: "Не всі історії мають початок чи кінець, деякі живуть свого роду вічним сьогоденням, яке сяє так яскраво, що не залишає тіней. Я працюю у Valentino 25 років і весь цей час маю справу з людьми, які сплели цю чудову історію — мою та нашу. Все існувало і існує завдяки людям, яких я зустрів, з якими працював, з якими ділився мріями і творив красу. Я несу з собою цю спадщину кохання, мрії, краси та людяності сьогодні та назавжди".

Він також подякував Валентино Гаравані, Джанкарло Джамметті та його команді, написавши: "Для мене було привілеєм і честю розділити з вами свою подорож і свої мрії". Нагадаємо, що П'єрпаоло Піччолі приєднався до Valentino у 1999 році після майже десяти років розробки аксесуарів у Fendi. Піччолі був призначений єдиним креативним директором у липні 2016 року після того, як з 2008 року він розділяв цю посаду з Марією Грацією К’юрі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.