До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: Меган, герцогиня Сассекська

4 серпня 38 років виповнюється Меган Маркл. Свій день народження вона вже вдруге відсвяткує в ролі герцогині. Так, вартість гардеробу Меган Маркл після весілля вже подолала позначку в 1 мільйон євро, тільки за два дні туру Ірландією вона продемонструвала вбрання приблизно на 40 000 доларів. Її весільна сукня стала торік головним об'єктом тиражування, як і вбрання для "звичайних" королівських виходів. Хоч критики звинувачують Меган у зайвому бажанні якомога швидше "вписатися" в нову сім'ю і нудний через це гардероб, її образи варті найпильнішої уваги, а тотальних невдач з нею поки що не траплялося. Крім того, герцогиня Сассекська раз у раз демонструє доречні для її віку і статусу речі, які не залежать від швидкоплинних трендів. У день народження герцогині Vogue.ua показує, як повторити її найвідоміші образи.

Королівський New Look

На турнір з поло герцогиня прийшла в темно-синій сукні з деніму Carolina Herrera силуету new look, на її ногах були човники бежевого кольору Aquazzura, а доповнила образ Меган плетеною сумкою і сонцезахисними окулярами в стилістиці ретро. Зібрати такий образ зовсім не важко, до того ж new look має чудовий вигляд майже на всіх типах фігури.

Реклама
Зелена миля

Пляшковий зелений – один з улюблених відтінків у гардеробі Меган Маркл. Ці спідницю-олівець і топ Givenchy вона вибрала для туру Ірландією, який відбувся 2018 року. У цій країні добре знаються на зеленому кольорі і герцогиня Сассекська своїм вбранням продемонструвала повагу до місцевих традицій. Образ був доповнений сумкою Strathberry і човниками Paul Andrew.

Тропічні принти

Свою екзотичну зовнішність герцогиня підкреслює за допомогою гостромодних тропічних принтів. Цю сукню з круїзної колекції Self-Portrait Меган одягала ще в статусі нареченої принца Гаррі.

Монохромність

Монохром герцогиня теж вибирає ще з часу, коли перебувала у статусі нареченої принца Гаррі. Так, для одного з публічних заходів вона обрала сукню в смужку Altuzarra, чорний жакет Camilla and Marc і туфлі Tamara Mellon. Аксесуарами стали: клатч Orton і сережки Birks. Такий мультифункціональний образ буде вдалим для великої кількості заходів, будь-якої важливості. Коліна і плечі прикриті – як і вимагає офіційний етикет, але все разом не має нудного вигляду.

Натуральні відтінки

Крім відтінків зеленого, в гардеробі Меган Маркл є місце і для інших натуральних тонів. Наприклад, її складно уявити без пальта молочного кольору, в якому вона демонструвала всьому світу обручку, або без бежевих човників і сумочок кольору стиглого каштана. До речі, того разу на Меган також невипадково була смарагдова спідниця (Greta Constantine). Її майбутня герцогиня одягала для візиту в Белфаст (Північна Ірландія). Тоді разом з принцом вони заїхали в центр Eikon з нагоди святкування другої річниці Amazing the Space – ініціативи, яка закликає молодих людей підтримувати мир у своїх громадах. Саме принц Гаррі допоміг запустити її в вересні 2017 року. Також тоді на ній було шерстяне пальто Mackage, кашемірований светр Victoria Beckham, човники Jimmy Choo і сумка Charlotte Elizabeth.

<b>одеться как меган маркл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.