До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стелла Маккартні відтворила весільну сукню герцогині Сассекської

Стелла Маккартні відтворила весільну сукню Меган Маркл, в якій майбутня герцогиня Сассекська вирушила на святкову вечерю. Зробила це дизайнер в честь відкриття флагманського магазина в Лондоні.

Меган Маркл і принц Гаррі

В капсульну колекцію, натхненну вінчальним образом дружини принца Гаррі, увійшли 23 білі сукні і 23 чорні. Кожну з них всередині прикрашає напис Made with Love, а дизайн ідентичної сукні герцогині Меган – вузький силует, дещо розширений донизу, з високим коміром і без рукавів.

Реклама

"Працювати над цією сукнею з Меган було справжнім задоволенням, і вже тоді я розуміла, що вона користуватиметься популярністю, – розповіла Стелла Маккартні в інтерв'ю британському Vogue. – Можна було зробити так, щоб вона більше ніколи нікому не належала, а можна поділитися з іншими. Я вибрала другий варіант".

Ескіз весільної сукні Меган Маркл

Однак ці сукні все-одно не з'являться у відкритому продажі. Ознайомитися з ними можна буде лише протягом одного тижня, але для цього доведеться відправити заявку в магазин, і сама Стелла Маккартні вибере щасливчиків.

Також Стелла Маккартні розповіла, що любить створювати весільні сукні і робить це давно, ще з часів роботи в Chloe, а побачити своє творіння на Меган Маркл для неї було дуже захоплююче: "У цій сукні виражена вся суть бренду Stella McCartney, але, при цьому, у ній є дух самої Меган, її характер".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.