До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зловісно прекрасна: Люпіта Ніонго в промотурі до фільму "Ми"

22 березня у світовий прокат представлять нову картину Джордана Піла під назвою "Ми". Фільм жахів, де Люпіта Ніонго грає головну роль двійника-вбивці, обіцяє викликати справжнє почуття жаху. Тим часом сама акторка остаточно влилася в новий образ: вона щосили демонструє небанальні вбрання і страхітливий макіяж на червоних килимових доріжках.

Люпіта Ніонго

Вибір вбрань для червоних доріжок під час цього промотуру Люпіти відрізняється від звичних для неї ніжних образів. Практично всі нові речі вона комбінує з страхітливим макіяжем і демонічними контактними лінзами. Так, на прем'єру фільму в Лондоні акторка одягнула ефектну сукню-халат Attico і золоті босоніжки Aquazzura, доповнила образ криваво-червоними лінзами і чорними губами. У Нью-Йорку на шоу до Стівена Колбера Люпіта вибрала комбінезон кольору фуксії Bande Noir, босоніжки з PVC-матеріалу Sergio Rossi та жовті контактні лінзи, що створюють образ зомбі.

Реклама
Люпіта Ніонго
Люпіта Ніонго

Експерименти з новими образами продовжилися 19 березня: Люпіта Ніонго з'явилася на прем'єрі картини в Нью-Йорку як героїня з майбутнього. Сукню-сорочку і пластиковий жакет, розшитий десятками шипів з нової колекції Balmain акторка поєднала з складними косичками і червоним макіяжем. А для прем'єри в Paramount Theater зробила ставку на білосніжний брючний костюм з ефектними вирізами з боків Ноnауda, імітацію дредів за допомогою затискачів для волосся і макіяж, натхненний образами Енні Леннокс і Грейс Джонс у 1980-х роках. У вухах акторки красувалися оригінальні сережки у вигляді половинок ножиць – головної зброї вбивства в новій картині. За кожен унікальний макіяж Люпіти Ніонго відповідав її візажист Нік Бароуз.

Люпіта Ніонго

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.