До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мей Маск обирає одяг українського бренду BOBKOVA

Мей Маск продовжує підтримувати Україну. Цього разу вона обирає образ від українського бренду BOBKOVA.

Реклама

"Щоб перерватися від перегляду жахливих новин, вийшла на довгу прогулянку у вбранні української дизайнерки Христини Бобкової", – додала Мей підпис до фото.

Нагадаємо, 5 березня Мей Маск, модель і мама одного з найвідоміших підприємців у світі Ілона Маска, записала відео, в якому звернулася до всіх українців. "Ми віримо у вас і вашу боротьбу за вашу свободу. Ви надихаєте світ своєю відвагою. Ви переможете", – зазначила вона. Також Мей Маск активно і без купюр висвітлює події, що відбуваються у нашій країні.

Вона обрала образ з весняно-літньої колекції BOBKOVA 2022, яка розповідає історію джазу очима молодих, талановитих художників. Колекція з'явилася в колаборації з Radio JAZZ і артплатформою SPILNE, у межах якої для колекції було створено принти, натхненні джазовими імпровізаціями. Над ними працювала художниця Notuko, якій вдалося інтегрувати українські традиції в колекцію, що зчитується в сорочках і комбінезонах з нанесеними авторськими візерунками.

BOBKOVA ss2022

"Від жахливих новин та сліз… Як хочеться повернутися в мир та красу, у свою професію, у свій рідний Київ, у свій будинок та студію Bobkova, – пише сама Христина у фейсбуці. – Я вірю, що наша перемога дуже скоро. Вірю чоловіку та ЗСУ. Вірю нашому президенту. І дякую за підтримку Maye Musk". Наразі дизайнерка з дітьми перебуває на Заході України, поки її чоловік лишається в Києві та боронить столицю зі зброєю в руках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.