До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Про джаз: нова колекція Bobkova весна-літо 2022

Третій день фестивалю Kyiv Art & Fashion Days завершився показом нової весняно-літньої колекції BOBKOVA. Дизайнерка Христина Бобкова створювала її передусім з огляду на вподобання жінки, її комфорт, свободу й спосіб життя, а мистецтво й музика — невіддільна частина її інтересів і творчості бренду.

Bobkova весна-літо 2022

Український бренд неодноразово створював колаборації з різними художниками, музикантами й артмайданчиками. Цього разу нова колекція BOBKOVA весна-літо 2022 розповідає історію джазу очима молодих, талановитих художників. Вона постала в колаборації з Radio JAZZ і артплатформою SPILNE, у межах якої для колекції було створено принти, натхнені джазовими імпровізаціями. Над ними працювала художниця Notuko, якій вдалося інтегрувати українські традиції в колекцію, що зчитується в сорочках і комбінезонах з нанесеними авторськими візерунками.

Реклама
Bobkova весна-літо 2022
Bobkova весна-літо 2022
Bobkova весна-літо 2022

Нова колекція BOBKOVA транслювала безтурботність, елегантність і мінімалізм. Брючні костюми з льону в тонку смужку набули вільного силуету, а жакети-сорочки, халати-жакети й сорочки-сукні в поєднанні зі штанами створювали легкий настрій відпускного періоду. Сукні-кімоно, сукні-пончо, сукні-комбінації з бавовни, шовку й трикотажу А-подібного силуету були доповнені декоративними ґудзиками з перламутру й мушель. Знакові речі BOBKOVA — комбінезони — цього сезону були представлені в трьох варіаціях: бавовняний пляжний, білий з авторським принтом, а також вечірній із шовку.

Bobkova весна-літо 2022
Bobkova весна-літо 2022
Bobkova весна-літо 2022

За традицією, бренд показав майстерну роботу з трикотажем: з нього виготовлений джемпер зі знімними рукавами, в’язане боді, силуетні сукні й ніжні топи. Звичні для бренду шовкові й бавовняні тканини цього разу доповнені ажурним і жакардовим трикотажем, а у вузьких сукнях використана оригінальна бавовна креш з високим додаванням еластану. В сорочці з авторським принтом у поєднанні з в’язаною шапочкою зчитується відсилання до джерел африканського джазу.

Bobkova весна-літо 2022
Bobkova весна-літо 2022
Bobkova весна-літо 2022

Кожен комплект колекції універсальний і практичний у носінні. Наприклад, кожну одиницю бавовняного ансамблю кольору хакі можна легко скомбінувати з іншими речами. Сорочку можна носити з джинсами, а спідницю-плісе — поєднувати з модним джемпером. Тим часом шовковий жакет з темно-синіми шовковими штанами із заходом і високими розрізами може конкурувати з вечірньою сукнею. Колірна гама колекції помітно відрізняється від попередніх багатством барв: традиційні для бренду білий, молочний і чорний доповнені великою кількістю світлих тонів, яскравих відтінків блакитного, синього, жовтогарячого й теракотового, а також зеленого, хакі, вохри й піскового.

Bobkova весна-літо 2022
Bobkova весна-літо 2022
Bobkova весна-літо 2022

Взуття з весняно-літньої колекції — переосмислена модель традиційних личаків — плетені зі шкіри шльопанці, балетки й мюлі на шкіряній підкладці. Аксесуари завжди були сильною стороною бренду BOBKOVA. У колекції представлені: кольє, брошки, підвіски, браслети й сережки з позолотою. Всі прикраси виготовлені з використанням каменів Swarovski й натуральних морських мушель, переносячи нас на піщаний берег океану під мелодійні звуки джазу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.