До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мей Маск публічно підтримала Україну

5 березня Мей Маск, модель і мама одного з найвідоміших підприємців у світі Ілона Маска, записала відео, в якому звернулася до всіх українців. "Ми віримо у вас і вашу боротьбу за вашу свободу. Ви надихаєте світ своєю відвагою. Ви переможете", – зазначила вона. Для запису цього звернення вона вибрала вишиванку українського бренду Yulia Magdych. Також Мей Маск активно і без купюр висвітлює події, що відбуваються у нашій країні. Мільйонам своїх підписників вона демонструвала вибух біля київської телевежі, евакуацію жінок та дітей.

Нагадаємо, що їхня родина не просто підтримує Україну на словах. 27 лютого в Україну прибула перша партія спеціального обладнання STARLINK, яке відкриває доступ українцям до супутникового Інтернету. Її американський мільярдер Ілон Маск передав нашій країні у відповідь на звернення Міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.