До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Меган Маркл у 2021 році

2021 рік — перший рік, як герцог і герцогиня Сассекські перестали виконувати королівські обов’язки. Після свого останнього публічного виступу в ролі членів британської королівської сім’ї на службі Співдружності націй у Вестмінстерському абатстві 9 березня 2020 року пара розпочала новий етап життя. За минулі місяці Меган і Гаррі вийшли на новий рівень як підприємці та медіапродюсери, але зміни торкнулися в їхньому житті не тільки бізнесу. Тепер вони можуть вільно виражати себе в будь-який спосіб і показувати світу раніше приховані власні сторони. Ця новонабута свобода виявляється в усьому — від висловлювань Гаррі про свої політичні погляди та участі в документальних фільмах про зміну клімату до ініціативи Меган з підтримки жінок-працівниць і стилізації своїх виходів, які у 2021 році набули нових ознак.

Меган Маркл у Giorgio Armani

Меган завжди була прихильницею елегантності й мінімалізму, цей стиль залишився з нею і у 2021-му. Маркл часто вибирала монохромну колірну гаму, ніжні прикраси й стильний верхній одяг. Проте після складання своїх повноважень у неї з’явилася змога експериментувати. Будучи вагітною дочкою Лілібет, вона зробила ставку на нові принти й м’які тони. У лютому герцогиня з’явилася на заході Spotify Stream On у сукні Oscar de la Renta, прикрашеній соковитим цитрусовим принтом, а на травневій події VaxLive — у рожевій сорочці з квітчастим малюнком Carolina Herrera.

Реклама
Меган Маркл у пальті Max Mara, туфлях Aquazzura та сережках Cartier

Після народження дочки у вересні Меган і Гаррі вирушили до Нью-Йорка з офіційним візитом. Одяг, який вона носила під час цієї подорожі, відсилав до консервативного стилю. Меган відмовилася від позолочених королівських убрань і зробила ставку на елегантні пальта Max Mara, штани й сорочки Loro Pianano. Звісно, еволюція її стилю припускала цього року і грайливі моменти, як-от біла мінісукня Valentino, яку вона вдягнула на концерт Global Citizen Live в Центральному парку. Коротка й водночас мила сукня була прикрашена 3D-вишивкою й нагадувала модні мініатюрні сукні Андре Куррежа й Мері Куант, родом з 1960-х.

Однак головним її виходом у 2021 році можна назвати сліпуче червону сукню авторства Веса Гордона, креативного директора Carolina Hererra. З нагоди гала-концерту в музеї Intrepid він створив ефектну червону сукню з глибоким викотом і розрізом біля стегна, що дуже пасувала американській герцогині, яка має сміливість виражати свою індивідуальність.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.