До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Меган Маркл у сукні Carolina Herrera

10 листопада вся модна спільнота Нью-Йорка вирушила до Верхнього Іст-Сайда на церемонію вручення нагород CFDA, але на іншому кінці міста в цей час відбувалася не менш значуща подія — гала-вечір Salute to Freedom у військово-морському історичному музеї Інтрепід, присвячений до Дня ветеранів у США. Одними з головних гостей заходу стали герцог і герцогиня Сассекські, які завітали представити спеціальну премію для військовослужбовців. Скориставшись відсутністю королівського дрес-коду, пара змогла приміряти всеамериканський гламур. Меган Маркл сяяла у розкішній червоній сукні Carolina Herrera з колекції Pre-Fall 2022 Веса Гордона, а принц Гаррі з’явився в смокінгу, білій сорочці й краватці-метелику.

Принц Гаррі та Меган Маркл

Смілива за королівськими мірками червона шовкова сукня з фаю з глибоким викотом і обтислим ліфом вдало підкреслювала талію Меган, яка влітку народила другу дитину. Спокусливий розріз на сукні додавав пікантності образу, а широка спідниця й шлейф були виготовлені в класичному стилі. Як завжди, Меган продемонструвала свій чудовий смак на червоній доріжці, додавши до яскравого вбрання стриману зачіску й мінімалістичні прикраси: обручку, браслет і тонкі діамантові сережки-краплі.

Принц Гаррі та Меган Маркл

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.