До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева Камілла в сукні Dior Haute Couture під час офіційного візиту до Франції

Король Чарльз III та королева Камілла прибули з триденним візитом до Франції. Вчора, 20 вересня, британські монархи відвідали державний бенкет у Версальському палаці, організований президентом Франції Еммануелем Макроном.

Реклама

Королева Камілла зʼявилася на червоній дорожці в синій сукні з накидкою з шовкового крепу від Dior Haute Couture, темно-синіх замшевих туфлях на підборах від Eliot Zed і в сапфірових прикрасах королеви Єлизавети II — кольє, сережках і декількох браслетах. Король Чарльз обрав класичний костюм, білу сорочку та краватку-метелик.

Прийом відвідали близько 150 гостей. Монарх підняв тост, в якому згадав минулі візити до Франції його матері, королеви Єлизавети II, та батька, принца Філіпа. "Перший спільний офіційний візит моїх батьків до Франції відбувся 1948 року, невдовзі після весілля. Тоді вони справили справжній фурор, танцюючи до ранку в ресторані Chez Carrere на вулиці П'єр Шаррон під серенаду Едіт Піаф. ​​Підозрюю, що це могло справити на мене незабутнє враження, навіть за шість місяців до моєї появи на світ, оскільки La Vie en Rose досі є однією з моїх улюблених пісень", — прокоментував король Чарльз III.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.