До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове покоління: всі правнуки королеви Єлизавети II

6 травня сповнюється 1 рік синові принца Гаррі й Меган Маркл — Арчі Гаррісону Маунтбеттен-Віндзор, який є восьмим правнуком королеви Єлизавети II. На честь пам’ятної дати Vogue.ua вирішив зазирнути в сімейні архіви королівської сім’ї й зібрав знімки наймолодших спадкоємців престолу.

Хрещення принца Луї, 2018
Принц Джордж Кембриджський

Принц Джордж Кембриджський народився 22 липня 2013 року. Первісток Кейт Міддлтон і принца Вільяма ще до свого народження став найвідомішим малюком у світі, а нині його називають найстильнішою дитиною в королівській родині. Біляве волосся, карі очі й численне вбрання малюка Джорджа відсилають до образу його батька — принца Вільяма. П’ятирічний Джордж посідає третє місце в лінії успадкування престолу, а його повне ім’я звучить як Джордж Олександр Луї.

Реклама

<b>Принц Джордж Кембриджский</b>

Принцеса Шарлотта Кембриджська

Маленька копія Кейт Міддлтон, принцеса Шарлотта Кембриджська, народилася 2 травня 2015 року та стала п’ятою правнучкою королеви Єлизавети II. Єдина дівчинка в королівській родині герцогів Кембриджських точно виросте справжньою модницею. Уже тепер Шарлотта з’являється в стильних дівочих образах, які розкуповують після її виходу за лічені години. Повне ім’я дівчинки — Шарлотта Елізабет Діана Кембриджська. До речі, частина прихильників королівської сім’ї стверджує, що вона все-таки більше схожа не на маму Кетрін, а на прабабусю Єлизавету II.


<b>Принцесса Шарлотта Кембриджская</b>

Принц Луї Кембриджський

Третя дитина герцога й герцогині Кембриджських з’явилася на світ 23 квітня 2018 року. Малюка назвали Луї Артур Чарльз на честь шанованого в Британії воєначальника Луї Маунтбеттена, дядька й наставника принца Філіпа. Друге ім’я хлопчика, Артур, також є в повних версіях імен принців Вільяма й Чарльза. Третє ім’я маленького принца — вшанування його дідуся, принца Чарльза. Малюк Луї від народження став п’ятим претендентом у черзі на британський престол та успадкував титул "Його Королівська Високість, Принц Луї Кембриджський".

<b>Принц Луи Кембриджский,</b>

Саванна і Айла Філліпс

Діти герцогів Кембриджських — не єдині правнуки королеви Єлизавети II. Онуки її доньки принцеси Анни є старшими дітьми на цій гілці королівського родового дерева. 9-річна Саванна й 7-річна Айла народилися в родині Пітера Філліпса (онук Єлизавети II) і Отем Келлі, і жодних титулів не мають. Однак формально на королівський трон вони теж можуть претендувати, займають у цьому ланцюжку 16-е й 17-е місця. Дівчата живуть звичайним життям і в об’єктиви папараці потрапляють тільки під час будь-яких офіційних заходів.

Саванна Філліпс і принц Джордж Кембриджський
Айла й Саванна Філліпс
Мія Грейс і Ліна Елізабет Тіндолл

Є в Єлизавети II ще дві правнучки. Мія Грейс і Ліна Елізабет народилися в родині її внучки Зари Тіндолл (у дівоцтві Філліпс) і Майка Тіндолла. Старшій, Мії Грейс у січні сповнилося вже шість років, а Ліна Елізабет тільки влітку відсвяткує свій другий день народження. Про дівчаток відомо зовсім небагато. Мія Грейс дуже любить коней, що не дивно, адже її мама захоплюється кінним спортом і виграла чемпіонат світу з триборства.

Зара Філліпс з донькою Мією Грейс
Зара Філліпс на весіллі герцогів Сассекських в очікуванні молодшої доньки Ліни Елізабет
Арчі Гаррісон Маунтбеттен-Віндзор

Первісток Меган Маркл і принца Гаррі народився 6 травня 2019 року й за свій перший рік життя встиг з батьками вдосталь помандрувати, адже в січні 2020-го вони вирішили виїхати з Британії й скласти з себе обов’язки старших членів королівської сім’ї. Спочатку вони жили в сніговій Канаді, а недавно переїхали до набагато сонячнішої Каліфорнії. За інформацією наближених до сім’ї джерел, день народження сім’я відзначила у своєму будинку, де нині перебуває на карантині, а інші родичі зможуть привітати малюка онлайн.

Принц Гаррі, Меган Маркл і Арчі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.