До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший шкільний день принца Джорджа

З'явилися офіційні фото першого шкільного дня принца Джорджа. Кенсінґтонський палац поділився важливими для кожного першокласника кадрами – принц відправився до школи Thomas's Battersea у супроводі свого батька принца Вільяма.


Рішення про те, до якої школи піде їхній син, герцоги Кембриджські ухвалили ще в березні цього року. Тоді Бен Томас, директор Thomas's Battersea сказав: "Це честь для нас, що Їхня Королівська Величність герцог і герцогиня Кембриджські обрали Thomas's Battersea для принца Джорджа. Ми з нетерпінням чекаємо побачити його та інших учнів у вересні".

Реклама


Як стверджує британська преса, Thomas's Battersea – "активна, успішна, цілеспрямована" школа, в якій навчаються 540 хлопчиків і дівчаток у віці від 4 до 13 років. У школі величезну увагу приділяють розвитку таких якостей характеру, як доброта, ввічливість, скромність і як вміння віддавати, а не забирати.

Читайте також:

Це офіційно: герцоги Кембриджські чекають на третю дитину

Усі відтінки неба: герцоги Кембриджські прибули до Берліна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.