До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

50 рідкісних світлин королеви Єлизавети II

У 13 років вона стала спадкоємицею престолу, а вже у 26 надягла на голову корону — і стала найвпливовішим монархом і живим символом Великої Британії. 8 вересня 2022 року, у віці 96 років, королеви Єлизавети II не стало. Трагічними новинами зі світом поділився Букінгемський палац, довкола якого ще в обід почали збиратися британці після інформації про погіршення самопочуття своєї королеви. Попри похилий вік, вона завжди мала чудовий вигляд, а її витримці й самоконтролю могла позаздрити навіть молодь.

Королева Єлизавета II

Секрет її чарівності завжди був простий — королева була прихильницею природної краси й воліла мати вигляд відповідно до свого віку. Вона не вдавалася до втручання пластичної хірургії, а макіяж завжди носила максимально в натуральних тонах. Та й зачіску Її Величність за стільки років майже не змінювала. "Коли людина так довго вірна собі, це дуже заспокоює, — говорила Гелен Міррен, яка отримала "Оскара" за роль Її Величності у фільмі "Королева". І справді, така стійка прихильність королеви до природності надає їй індивідуальності й перетворює обличчя на живий гарний літопис.

Реклама
Королева Єлизавета II

Зберігати форму всі ці роки, крім вивіреного корисного харчування, королеві також допомагав активний спосіб життя — постійні офіційні подорожі й церемонії. Крім занять, що стосуються ділових обов’язків, — катання на конях, чого Єлизавета навчалася з дитинства. Їзда верхи двічі на тиждень допомагала виробити спортивну форму й зміцнити м’язи, а також вчила не втрачати голови у хвилину небезпеки. Цікаво, що для того, щоб зберегти зачіску, Єлизавета II наполегливо відмовлялася під час неформальних перегонів надягати шолом. Із цього приводу у Віндзорському палаці жартували: "Вчинити замах на королівську укладку дозволено лише хустинці Hermes". Vogue.ua вибрав 50 рідкісних світлин Єлизавети II — з моменту народження до сучасності, які підтверджують, що королева — це насамперед людина.

<b>QueenElizabethArchive</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.