До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання Джастіна і Гейлі Біберів у світлинах

У вересні 2018 року Джастін Бібер таємно одружився з моделлю Гейлі Болдуїн, а через рік пара організувала пишне весілля в місті Блаффтон у Південній Кароліні. Сьгодні Джастін і Гейлі святкують чотири роки спільного життя, про що вони вирішили повідомити у своїх Instagram-акаунтах. Гейлі поділилася кількома милими фотографіями з Джастіном за ці роки і написала: "4 роки одружена з тобою. Найкрасивіша людина, яку я коли-небудь знала… кохання всього мого життя. Дякую Богу за тебе". Тим часом Джастін опубліковав селфі, на якому він та Гейлі в ліжку разом із їхнім собакою Оскаром, підписавши знімок: "З річницею мого кращого друга і дружину. Дякую за те, що робиш мене кращим в усіх відношеннях".


Джастін і Гейлі були друзями ще з підліткового віку, що позначилося на їхніх стосунках. На спільних знімках помітно, що в їхньому житті є місце сміху та іронії, романтичним і зворушливим моментам. Попри те, що Джастін вважає за краще одягати яскраві худі, вільні футболки й мішкуваті шорти, а Хейлі ставить на квіткові мінісукні, велосипедки й шкіряні елементи, пара все одно має дуже гармонійний вигляд разом. На честь четвертої річници весілля Джастіна і Гейлі, Vogue.ua зібрав найкращі спільні виходи, кумедні кадри й милі моменти в житті закоханої пари.

<b>биберы история любви</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.