До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Моніка Беллуччі зустрічається із Тімом Бертоном

Ходять чутки, що італійська актриса Моніка Беллуччі зустрічається із відомим режисером Тімом Бертоном. Як розповідає французьке видання Paris Match, кохання між ними зародилося чотири місяці тому, коли вони зустрілися на кінофестивалі братів "Люм’єр", який проходив у Ліоні у жовтні 2022 року. Видання розмістило на своїй обкладинці фотографію передбачуваної нової пари під час прогулянки вулицями міста.

На фестивалі акторка вручала нагороду найкращому франкомовному кінематографісту минулого року. Ним став Тім Бертон, відомий за такими фільмами, як "Едвард Руки-ножиці", "Чарлі та шоколадна фабрика", "Сонна лощина", дилогія "Бетмен", "Будинок дивних дітей Міс Перегрін", "Труп нареченої" , "Аліса в країні чудес", а також нещодавнім гучним серіалом "Венздей".

Реклама

Моніка Беллуччі і Тім Бернтон на кінофестівалі у Ліоні
Моніка Беллуччі і Тім Бернтон на кінофестівалі у Ліоні

Нагадаємо, що останні відомі стосунки Моніки Беллуччі з художником Ніколя Лефевром закінчилися у 2019 році, а доти актриса була у стосунках із французьким актором Венсаном Касселем, від якого у них є дві дочки. Тим часом, Тім Бертон упродовж 13 років був одружений з актрисою Гелен Бонем Картер. Пара розлучилася у 2014 році, продовживши виховувати двох спільних дітей. Моніка Беллуччі та Тім Бертон прихильники того, що особисте не повинно ставати публічним, тому цілком імовірно, що вони ніколи не зроблять офіційних заяв про своє кохання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.