До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Абсолютна діва: Моніка Беллуччі на обкладинці нового Vogue Greece

Видання Vogue Greece представило обкладинку березневого номера, який досліджує позачасовий шарм чорно-білого. Обкладинку випуску прикрасили вишукані чорно-білі портрети суперзірки Моніки Беллуччі.

Моніка Белуччі на обкладинці нового Vogue Greece
Моніка Белуччі на обкладинці нового Vogue Greece

Реклама

Знімала кінодіву відома фотографка Еллен фон Унверт. На обкладинках Беллуччі з'явилася в жакеті Chanel, головному уборі Courtois Paris, пальті Saint Laurent, туфлях Christian Louboutin і панчохах Falke. "Ми дуже раді тут, у Vogue Greece, що Моніка Беллуччі — діва та жінка-символ — на наших обкладинках", — пише головна редакторка журналу Талія Карафіліду.

У 2022 році Моніка Беллуччі зіграла роль оперної діви Марії Каллас у виставі "Марія Каллас: листи і спогади" Тома Вольфа. Прем'єра вистави відбулася в Афінах. З цієї нагоди акторка розповіла VogueGreece про свої міцні зв'язки з Грецією. Крім іншого, в інтерв'ю Белуччі говорила про становище жінок у суспільстві та кіноіндустрії, а також про жіночність, як засіб самовираження та її головну зброю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.