До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емма Стоун – найвисокооплачуваніша актриса світу

Емма Стоун

Американський Forbes опублікував рейтинг найвисокооплачуваніших актрис, з'ясувавши, хто і скільки заробив за 12 місяців. Роль у м'юзиклі Дамьєна Шазелла "Ла-Ла Ленд" (La La Land) вивела молоду актрису Емму Стоун на новий професійний рівень — вона отримала перший "Оскар", "Золотий глобус", премію Гільдії кіноактерів та BAFTA. А гонорар за роль дозволив Еммі зайняти перше місце в рейтингуForbes — вона заробила $26 мільйонів.

Дженніфер Еністон хоч і продовжує зніматися в кіно, більшу частину грошей заробляє на рекламних контрактах. Співпраця з компаніями Emirates Airlines, Smartwater і Aveeno принесла їй $ 25,5 мільйона і другий рядок в списку найбільш високооплачуваних актрис.

Реклама
Дженніфер Еністон

Як тільки кіносага "Голодні ігри", в якій Дженніфер Лоуренс зіграла головну роль, закінчилася, її доходи почали падати. Два роки вона була на першому місці в списку Forbes: у 2015 році Дженніфер заробила $ 52 мільйони, в 2016 – $ 48 мільйонів. У новому рейтингу вона лише на третьому місці. Фільми "Мама!" (Mother!), "Червоний горобець" (Red Sparrow) і контракт з Dior принесли їй $ 24 мільйони.

Дженніфер Лоуренс

Зірка фільму "Мисливці за привидами" (Ghostbusters) Мелісса Маккарті заробила $ 18 мільйонів і четверте місце. Банківський рахунок Міли Куніс збільшився на $ 15,5 мільйона (п'яте місце в рейтингу).

На шостій позиції Емма Вотсон ($14 мільйонів), на сьомій — Шарліз Терон ($14 мільйонів). Заробіток Кейт Бланшетт склав $12 мільйонів, забезпечивши їй восьме місце. Замикають десятку найбільш високооплачуваних актрис Джулія Робертс ($ 12 мільйонів) та Емі Адамс ($ 11,5 мільйона).

Мелісса Маккарті
Емма Вотсон
Шарліз Терон

Читайте також:

Три фільми з Дженніфер Лоуренс, про які ніхто не знає

Дженніфер Еністон та ще 10 знаменитостей у квітковому вбранні

5 найцікавіших фільмів Венеційського кінофестивалю

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.