До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Філіп Власов призначений головним редактором Vogue UA

Філіп Власов призначений головним редактором Vogue UA. У період старту бренду в Україні він створив і очолював протягом двох років відділ моди Vogue UA, а останнім часом працював креативним директором українського fashion-ритейлера Asthik Group.

Філіп Власов

"Велика честь – повернутися у проект у новій ролі і продовжити працювати з командою дійсно надздібних людей, які з такою витонченістю ламають модні стереотипи і досягають, здавалося б, неможливого, – коментує Філіп Власов. – Український Vogue з першого номера не перестає дивувати як своїх читачів, так і найдосвідченіших професіоналів модної індустрії. В умовах такого мінливого світу цим ми і продовжимо займатися: надавати нового змісту друкованій версії журналу, експериментувати з цифровими технологіями, а головне – завжди надихати свою аудиторію".

Реклама

Карина Добротвірська, президент і редакційний директор Brand Development Condé Nast International, додає: "Український Vogue – один з найбільш інноваційних, цікавих і креативних проектів в міжнародній родині Vogue. Тут зібрана команда професіоналів, які вирізняються власним баченням і пристрасним ставленням до справи. Філіп Власов з самого початку був частиною цієї команди, допомагав українському Vogue знайти свій неповторний голос. Він поєднує у собі блискучі менеджерські та творчі здібності, що велика рідкість. Філіп зможе не тільки підтримувати високу репутацію українського Vogue, а й вивести його на новий рівень".

Видавець Vogue UA, Олена Чернова: "Я рада, що Філіп повертається в Vogue UA у новому статусі головного редактора. Його професіоналізм і досвід дуже допомогли нам на старті проекту, і я впевнена, що він разом з нашою командою зможе реалізувати багато нових яскравих проектів і творчих ідей".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.