До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Енн-Бентлі Сміт — про силу соціальних мереж та важливість слухати себе

Американська модель Енн-Бентлі Сміт почала кар'єру завдяки соціальним мережам — скаут побачив фотографії дівчини на фейсбук-сторінці її матері. Нам вона розказала, яку роль сьогодні вони відіграють в її вже дорослому житті і як досягти успіху в сфері, яскрава обкладинка якої приваблює дівчат усього світу.

Реклама

Про моделінг

В індустрії моди я всього три роки, чим завдячую соціальним мережам. Я миттєво закохалася у цю справу — вже з першого знімання комфортно почувалася перед камерою і майже зразу підписала контракт з агенцією Click Atlanta. Сучасний темп життя дуже швидкий, все відбувається миттєво. Я обожнюю моделінг за можливість постійно знайомитися з новими людьми і подорожувати, вивчаючи світ навколо — культуру, мистецтво чи гастрономію у нових місцях.

Про відновлення

Моделі живуть у шаленому графіку. Кожна з нас знала про це, коли робила вибір на користь саме цієї професії. Але все одно організм має здатність втомлюватися, особливо від постійних перельотів, тому потрібно давати йому час на відновлення. Мій рецепт досить простий — я харчуюся здоровою їжею, регулярно займаюся спортом, а підтримувати психічне здоров'я мені допомагає пілатес. Також я постійно говорю сама з собою, ставлю собі запитання, щоб навчитися чітко усвідомлювати власні справжні бажання і мінімізувати будь-який зовнішній тиск.

Про роботу над собою

Я готуюся до знімань щодня, водночас продовжуючи навчатися. Моя ціль — щодня ставати кращою версією самої себе, не порівнюючи з іншими. Я комунікабельна та люблю спілкуватися — клієнти бачать це і цінують. Якщо зайти на мою сторінку в інстаграмі, то можна побачити, що я публікую там не тільки професійний контент, а й ділюся живими моментами з життя — це допомагає більше показати, яка я насправді. Багато клієнтів знаходили мне саме через соціальні мережі. Я вважаю, що в сучасному світі дуже важливо мати цей іще один додатковий канал спілкування.

Моя порада моделям, які тільки починають свій шлях, буде звучати досить банально, але так воно і є — "просто будь собою". Раніше я хвилювалася про те, який маю вигляд, поки не зрозуміла, що модельний бізнес — це більше те, що всередині. Якщо ви відчуваєте внутрішню впевненість і відображаєте свою справжню цінність, ви досягнете успіху. Модельний бізнес — це набагато більше, ніж зовнішній вигляд. Цікавість викликають справжні емоції та відчуття, які ви привносите у фотографії. Істинна краса приходить від любові. Любіть, що робите, отримуйте задоволення від кожного знімання, кожного знайомства та зустрічі.

Про натхнення

Легенда моди, з якою я найбільше хотіла би попрацювати, це Крістіан Діор. Для мене бренд Dior — це квінтесенція всього світу високої моди, який він підкорив майже 80 років тому. Діор був одним із найвпливовіших дизайнерів 1950-х років, а його сукні тих часів актуальні й сьогодні. Чи не є саме це справжнім мистецтвом?

Model: Anna Bentley Smith @_annebentley_

Agency: Click Models of Atlanta @clickatl

MA: Model Source Management @modelsourcemgmt

Photographer: Nessa Rae Apostol @ariesmedia.style

Representation: The Salt Agency @saltmodel

Hair and Makeup: Isabelle Trachtenbroit @thevanityhouse

Wardrobe: Napostol Couture @napostol_couture

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.