До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Золотий глобус: найстильніші пари 1990-х

В ніч із 7 на 8 січня 2024 року відбудеться церемонія вручення кінопремій "Золотий глобус". Градус зростає, адже на килимовій доріжці вже скоро з'являться найефектніші пари Голлівуду. Ще до кінця церемонії інстаграм ряснітиме емоційними світлинами, Х буде переповнений гештегами, а також стане відомо, вбрання від яких дизайнерів стали фаворитами серед зірок цього року на червоному хіднику премії.

Кейт Мосс і Джонні Депп, 1995

Епоха 1990-х років запам'яталася не тільки стильними фільмами, а й незабутніми та ефектними парами. 1998 року Бред Пітт і Гвінет Пелтроу з'явилися на червоній доріжці в чорно-білому ансамблі, Джулія Робертс 1991 року одягла сукню-піджак, наче зняту з плечей її нареченого Кіфера Сазерленда. Анджеліна Джолі з'явилася разом з колишнім чоловіком Джонні Лі Міллером 1999 року у блискучій срібній сукні, про яку говорили всі фанати акторки. Vogue.ua озирається назад і згадує найефектніші пари 1990-х років на "Золотому глобусі".

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.