До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ембер Герд уперше стала мамою

Ще одна актриса вперше стала мамою. Цього разу радісною новиною поділилася Ембер Герд. Зірка фільму "Аквамен" опублікувала зворушливий допис зі знімком новонародженої дочки на своїй сторінці в Instagram. Ембер розповіла, що малятко з’явилося на світ завдяки сурогатній матері ще у квітні, а також додала, чому вважає цей спосіб найслушнішим для себе. "Я так рада поділитися з вами цією новиною", — почала свій допис актриса, перш ніж розповісти особисту історію.

"Чотири роки тому я вирішила, що хочу дитину. І я хотіла зробити це на своїх умовах. Тепер розумію, наскільки радикально для нас, жінок, думати про один з найважливіших етапів нашої долі в такий спосіб. Сподіваюся, що ми врешті-решт прийдемо до того, коли стане нормою не хотіти обручки заради дитячого ліжечка. Частина мене обстоює думку про те, що моє особисте життя нікого не стосується. Однак розумію, що специфіка моєї роботи змушує мене контролювати це. Моя дочка народилася 8 квітня 2021 року. Її звати Уна Пейдж Герд. Вона початок всього мого життя", — поділилася Ембер.

Реклама
Ембер Герд

Нагадаємо, у 2015 році Ембер Герд вийшла заміж за партнера по фільму "Ромовий щоденник" Джонні Деппа, з яким зустрічалася 3 роки до весілля. Їхній шлюб тривав недовго — у травні 2016 року актриса подала на розлучення, заявивши про побиття й погрози розправи з боку актора. У підсумку в листопаді 2020 року Ембер все ж вдалося здобути перемогу над екскоханим: Верховний суд Лондона визнав голлівудського актора винним у побитті дружини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.